Wat vinden andere vrouwen van de outdoor workout voor vrouwen?

Ellen Smits

Ik nam dit jaar deel aan de OWVV. De lessen waren uitdagend, ludiek en steeds in fijn gezelschap. Het sporten in de openlucht en in groep was voor mij een extra motivatie om vol te houden. De opdrachten waren vaak in spelvorm en op ieders niveau. De begeleiding was professioneel en heb ik nooit als dwingend ervaren. Voor herhaling vatbaar!  

Tonia Huwaert

Spelenderwijs kracht- en uithoudingsoefeningen op een leuke manier en met enthousiasme gebracht. Toffe teamspirit, snel resultaat!

Vera De Troyer

Een leuke afwisselende formule van buiten sporten met een groepje gezellige ladies, waarbij je op een respectvolle wijze uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te geven en elke keer weer nieuwe dingen leert 

Lien Gommers

Top! Het is leuk om in een beperkte groep en in openlucht te werken aan je conditie. Het is (soms/vaak) afzien, maar tegelijkertijd ook plezier maken en lachen. En het gelukzalige gevoel achteraf is de kers op de taart! Meer van dat graag 😉 

Celien De Pauw

Gewoon top! Aanrader voor iedereen. Toffe sfeer en uitdagend.  

Glenda Van Impe

Leuke, gevarieerde lessen die nooit vervelen en een coach die aan iedereen aandacht besteed en ons steeds wist te motiveren. Leen, je bent niet alleen coach, maar ook een vriendin.  

Silke D'Hondt

Leen is elke week superenthousiast. Iedere workout start met een creatieve opwarming - nee, geen saai rondje lopen in het park! Krachtoefeningen op maat vragen soms om wat door te bijten, maar de babbels die je terwijl kan slaan, maken de inspanning draaglijk 😉. Ook aan de sfeer wordt gedacht, want overal hoort een muziekje bij! Nog van dat!

Steffi Gommers

Een hele fijne workout met de nodige begeleiding er bij! Het uurtje sporten vliegt voorbij!  

Sofie De Neve

De OWVV is geweldig. Helemaal op maat van wat ik kan. Leen geeft ook meer uitdagende oefeningen voor diegene die al wat meer conditie en kracht hebben en geeft tips als een oefening niet lukt wegens een blessure. Het feit dat dit kan doorgaan in een buitenomgeving en dat we met een gezellig groepje vrouwen zijn, maakt het af.  

Trees Van Schoors

Fijne aanpak. Opbouw tijdens de lessen. Verschillende moeilijkheidsgraden in oefeningen waardoor er voor ieder op eigen niveau oefeningen zijn. Kleine groepjes zorgen voor goede sfeer. Individuele begeleiding in groep zorgt voor extra motivatie. 

Larissa Servranckx

Leen zorgt voor een leuke workout met voldoende afwisseling en aangepast aan ieders niveau. Sporten in groep met de ondergaande zon in het park werkt heel motiverend en geeft tonnen energie! 

Maaike Hudders


Het waren keer op keer toffe, afwisselende lessen op ieder zijn maat en tempo. Ook leuk om telkens op te merken dat je vooruitgang boekt. Zo wordt sporten leuk 😀 

Roxanne Timmermans


Liefste Leen, Een uurtje op donderdag, daar kon ik zo naar uitkijken. De opgebouwde stress van een hele week loslaten door te lopen, 'Jumping Jacks' te doen of op mijn buik door het gras zwemmen. Je kon het niet zo gek bedenken, als ik eraan denk, een leuk zicht voor zij die in het park liepen. Bij sommige opdrachten kwam er een klein competitiebeestje in de groep los die de opdrachten nog gekker maakten dan ze al waren! Leen bedankt voor je originaliteit, voor de aanmoedigingen, voor de motivatie en de energie. You are great!  

Sandra De Coster


Ik kan OWVV aan iedereen aanraden die graag buiten sport , in groep. Leuke sfeer en toch stevige workout waar er rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen ( door kwetsures enz,..). Leen is een topper en daagt je op vriendelijke doch kordate manier uit om je grenzen te verleggen.