Wat vinden andere vrouwen van de outdoor workout voor vrouwen?

Ellen Smits

Ik nam dit jaar deel aan de OWVV. De lessen waren uitdagend, ludiek en steeds in fijn gezelschap. Het sporten in de openlucht en in groep was voor mij een extra motivatie om vol te houden. De opdrachten waren vaak in spelvorm en op ieders niveau. De begeleiding was professioneel en heb ik nooit als dwingend ervaren. Voor herhaling vatbaar!  

Tonia Huwaert

Spelenderwijs kracht- en uithoudingsoefeningen op een leuke manier en met enthousiasme gebracht. Toffe teamspirit, snel resultaat!

Vera De Troyer

Een leuke afwisselende formule van buiten sporten met een groepje gezellige ladies, waarbij je op een respectvolle wijze uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te geven en elke keer weer nieuwe dingen leert 

Lien Gommers

Top! Het is leuk om in een beperkte groep en in openlucht te werken aan je conditie. Het is (soms/vaak) afzien, maar tegelijkertijd ook plezier maken en lachen. En het gelukzalige gevoel achteraf is de kers op de taart! Meer van dat graag 😉 

Celien De Pauw

OWVV is een leuke manier van sporten. Samen met andere vrouwen de uitdaging aangaan om uit de sleur van het dagelijkse leven te stappen en toch even de tijd te nemen voor onszelf. OWVV is zodanig opgebouwd dat iedere vrouw met of zonder conditie kan deelnemen. Heb je even een baaldagje dan is dit ok. Heb je nood aan een babbel of gebruik je net de sport om af te reageren, het kan allemaal. Naast fysiek gezonder worden draagt de groep ook bij mentaal gezonder worden. Win - win situatie dus!

Glenda Van Impe

Leuke, gevarieerde lessen die nooit vervelen en een coach die aan iedereen aandacht besteed en ons steeds wist te motiveren. Leen, je bent niet alleen coach, maar ook een vriendin.  

Silke D'Hondt

Leen is elke week superenthousiast. Iedere workout start met een creatieve opwarming - nee, geen saai rondje lopen in het park! Krachtoefeningen op maat vragen soms om wat door te bijten, maar de babbels die je terwijl kan slaan, maken de inspanning draaglijk 😉. Ook aan de sfeer wordt gedacht, want overal hoort een muziekje bij! Nog van dat!

Steffi Gommers

Een hele fijne workout met de nodige begeleiding er bij! Het uurtje sporten vliegt voorbij!  

Sofie De Neve

De OWVV is geweldig. Helemaal op maat van wat ik kan. Leen geeft ook meer uitdagende oefeningen voor diegene die al wat meer conditie en kracht hebben en geeft tips als een oefening niet lukt wegens een blessure. Het feit dat dit kan doorgaan in een buitenomgeving en dat we met een gezellig groepje vrouwen zijn, maakt het af.  

Trees Van Schoors

Fijne aanpak. Opbouw tijdens de lessen. Verschillende moeilijkheidsgraden in oefeningen waardoor er voor ieder op eigen niveau oefeningen zijn. Kleine groepjes zorgen voor goede sfeer. Individuele begeleiding in groep zorgt voor extra motivatie. 

Larissa Servranckx

Leen zorgt voor een leuke workout met voldoende afwisseling en aangepast aan ieders niveau. Sporten in groep met de ondergaande zon in het park werkt heel motiverend en geeft tonnen energie! 

Maaike Hudders


Het waren keer op keer toffe, afwisselende lessen op ieder zijn maat en tempo. Ook leuk om telkens op te merken dat je vooruitgang boekt. Zo wordt sporten leuk 😀 

Lisette Striekwold


OWVV is mijn wekelijkse moment voor mezelf. Terwijl ik "s avonds na een lange werkdag meestal geen fut meer heb voor sport, merk ik dat de ochtendsessies wel werken. Op woensdag, mijn vrije dag, breng ik eerst de kinderen naar school en daarna rijd ik door naar OWVV. Na een uurtje zweten, afzien maar ook fun , ben ik opgeladen en voel ik mij echt fit. Een ideaal begin van mijn vrije dag! 

Linda Quintijn... beter bekend als "mijn mama :-)"


Sporten buiten vind ik super tof, het beperkt aantal deelnemers. De gegeven uitleg bij de oefeningen. Je kan vlot aansluiten na afwezigheid. Oefeningen worden aangepast indien er kwetsuren zijn. Leen is zelf enthousiast, vrolijk, af en toe een grap. Na het deelnemen voel ik mij steeds beter, fitter, klachten aan rug of spierpijnen zijn ineens weg. Echt een aanrader voor iedereen, jong en oud, er staat geen leeftijd op. 

Maggy Favyts

Ook al had ik mijn twijfels toen ik mij inschreef voor een "workout" -ik werk toch al een hele week :-) - was ik al na de eerste sessie reuze enthousiast. Lukt een bepaalde oefening niet dan stuurt Leen je bij zodat je toch het effect voelt zonder dat je het gevoel hebt dat je het niet aankan. Ik ben na elke sessie met een goed gevoel naar huis gegaan en was steeds blij dat ik de moed had gehad -niet evident op mijn leeftijd na heel drukke werkdagen- om toch mijn sportieve outfit aan te trekken en te gaan sporten. Ik heb dan ook geen minuut getwijfeld om mij opnieuw in te schrijven voor de sessie die start in september, ik kijk er nu al naar uit. Ondertussen doe ik thuis wel een paar van de aangeleerde oefeningen om "in vorm" te blijven!

Sarah Van Der Smissen


Zalige uitlaatklep in een drukke werkweek, de "sleur" van het huishouden en de kroost. Eventjes aan niets anders denken dan aan uw eigen lijf. Het bewegen in de gezonde buitenlucht en de gezellige groepssfeer doen wonderen, ik zou mijn wekelijkse uurtje niet meer willen missen!  

Hilke Verleysen


OW vond ik super leuk omdat we onder vrouwen in de natuur stonden te sporten.. het was gewoon top! Geen muffe fitness zaal maar kijkende naar de vliegers het beste van jezelf proberen geven tijdens de gevarieerde kracht oefeningen! Samen in groep afzien en toch nog wat grapjes kunnen maken gaf me na dat uurtje veel energie!  

Roxanne Timmermans


Liefste Leen, Een uurtje op donderdag, daar kon ik zo naar uitkijken. De opgebouwde stress van een hele week loslaten door te lopen, 'Jumping Jacks' te doen of op mijn buik door het gras zwemmen. Je kon het niet zo gek bedenken, als ik eraan denk, een leuk zicht voor zij die in het park liepen. Bij sommige opdrachten kwam er een klein competitiebeestje in de groep los die de opdrachten nog gekker maakten dan ze al waren! Leen bedankt voor je originaliteit, voor de aanmoedigingen, voor de motivatie en de energie. You are great!  

Sandra De Coster


Ik kan OWVV aan iedereen aanraden die graag buiten sport , in groep. Leuke sfeer en toch stevige workout waar er rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen ( door kwetsures enz,..). Leen is een topper en daagt je op vriendelijke doch kordate manier uit om je grenzen te verleggen. 

Kelly De Brabanter


Ik vind het zalig om een uurtje buiten te sporten na een dag binnen te zitten. Leen haar enthousiasme werkt aanstekelijk en de oefeningen zijn op ieders maat gemaakt. Er is steeds een leuke sfeer en van onderlinge competitie is geen sprake. Na een uurtje OWVV voel ik me steeds ontspannen!  

Caroline Talloen


Voor mij is dit een ideale aanvulling op het lopen. Je leert je lichaam beter kennen wat enkel maar voordelen meebrengt. Het is steeds een aangenaam kader, buiten sporten, enkel met vrouwen en een steeds goedgezinde en motiverende Leen. Ik zou dit wel graag meer dan 1keer per week doen, doch praktisch is dit niet steeds haalbaar. Het werken met losse lessen zou voor mij dan ook een oplossing zijn.  

Dorien Pasteleurs


Leuk om samen met andere vrouwen te werken aan de gezondheid en dit dan nog eens in de buitenlucht!!