Veel gestelde vragen

 • Wat houden de sessies juist in? 
  We starten steeds met een opwarming in spelvorm, hierbij kan je zelf de intensiteit kiezen. Na de opwarming starten we met krachtoefeningen. Ik leer jullie oefeningen die je thuis/op kantoor/op reis ook kan uitvoeren. 
 • Ik heb momenteel geen conditie meer, zijn de sessies iets voor mij?
  Aangezien we in een kleine groep trainen, kan ik individueel bijsturen. De Outdoor Workout Voor Vrouwen is voor beginners, dus zowel op het vlak van conditie als kracht. 
 • Kan ik deelnemen ondanks de aanwezigheid van een blessure in het verleden? 
  Lukt een bepaalde oefening niet, dan geef ik je een andere oefening. Wordt het even te zwaar, dan kan je dat aangeven en dan voorzie ik wel iets anders. Je ziet het... je kiest zelf hoe zwaar je de training wil maken.  
 • Waar gaan de sessies door?
  De sessies gaan voorlopig door in het park van Ninove. Voor de eerste sessie stuur ik nog een mailtje om exact af te spreken, de locatie is afhankelijk van het seizoen :-).  Bij extreem slecht weer gaan de sessies door in Meerbeke. 
  Adres: Parklaan, 9400 Ninove
 • Hoe moet ik betalen?
  Je kan je onmiddellijk online inschrijven via mijn online reserveringssysteem. Klik hier.  Opgelet, dit is een reserveringssysteem met onmiddellijke betaling! Lukt het niet? Stuur een mailtje naar info@uyttenhoveleen.be
 • Hoeveel kosten de sessies? 
  Je betaalt voor de start van de lessenreeks 120€/8 lessen of 180€/12 lessen (periode 5). De prijs is inclusief BTW + verzekering lichamelijke ongevallen. 
 • Hoe en wanneer moet ik betalen? 
  Je schrijft je in via mijn online reserveringssysteem. Klik hier. Je betaalt onmiddellijk na jouw inschrijving. Hou je bankkaart dus bij de hand! 
 • Ik heb wisselende uren en kan niet altijd aanwezig zijn, zijn losse sessies ook mogelijk?
  Een losse sessie is mogelijk, maar enkel wanneer een andere vrouw niet kan deelnemen aan de lessen. Je betaalt voor een losse sessie 20€. De losse sessies worden cash betaald voor de aanvang van de les.
 • Is een (gratis) proefles mogelijk? 
  Aangezien het gaat over beperkt aantal sessies en de lessenreeksen vrij snel volzet zijn, is het niet mogelijk om een gratis proefles te volgen. Indien er plaats is, kan je wel deelnemen en betaal je de prijs van een losse sessie (zie hierboven). 
 • Kan ik een deel van het inschrijvingsgeld recupereren via mijn ziekenfonds?
  JA! Indien je je inschrijft voor een volledige lessenreeks ben je ook aangesloten bij "Fit & Fun Ninove". Hierdoor is het mogelijk om een deel van het inschrijvingsgeld te recupereren. Hoeveel je zal terugtrekken is afhankelijk van jouw mutualiteit. Download het papier op de website van je ziekenfonds en ik zal dit vervolgens invullen voor jou.