Wat vinden andere vrouwen van de Outdoor Workout Voor Vrouwen? 

Sporten in open lucht, fijne en soms heel grappige oefeningen onder leiding van een top coach. Goede sfeer? Jazeker! Afzien? Daar zorgt Leen voor! Geeft het energie? Oh Yes... de dag erop althans ;-) Resultaat geboekt? Fitter en strakker. Ik kijk al uit naar de nieuwe lessenreeks!

Kirsten Timmermans

Ideaal voor iedereen die weet dat beweging nodig is, maar er niet toe komt. Afwisselende oefeningen voor sportieve en minder sportieve vrouwen onder deskundige begeleiding in de buitenlucht. Buiten + bewegen = beter voelen


Sofie Vandeweerd

Buiten sporten. Uitgedaagd worden, maar toch respect voor ieders kunnen en een motiverende positieve begeleiding! TOP!

Isabel Van Bever 


Leen daagt je uit , vaak in spelvorm om je grenzen te verleggen . Aanrader voor iedereen die aan zijn conditie wil werken en een jumpstart nodig heeft.

Sandra De Coster


Leen weet je op een heel spontane manier te overtuigen om je beste beentje voor te zetten, jezelf helemaal te geven, terwijl ze meteen ook een groot respect heeft voor eenieders mogelijkheden en beperkingen. Het samen buiten sporten met andere vrouwen, maakte dat er naast het sporten, ook vaak gelachen werd... en samen nieuwe oefeningen werden ontwikkeld (een Tonia'ke) doen...

Vera De TroyerOWVV is een leuke manier van sporten. Samen met andere vrouwen de uitdaging aangaan om uit de sleur van het dagelijkse leven te stappen en toch even de tijd te nemen voor onszelf. OWVV is zodanig opgebouwd dat iedere vrouw met of zonder conditie kan deelnemen. Heb je even een baaldagje dan is dit ok. Heb je nood aan een babbel of gebruik je net de sport om af te reageren, het kan allemaal. Naast fysiek gezonder worden draagt de groep ook bij mentaal gezonder worden. Win - win situatie dus!

Celien De Pauw 

Zalige uitlaatklep in een drukke werkweek, de "sleur" van het huishouden en de kroost. Eventjes aan niets anders denken dan aan uw eigen lijf. Het bewegen in de gezonde buitenlucht en de gezellige groepssfeer doen wonderen, ik zou mijn wekelijkse uurtje niet meer willen missen!


Sarah Van Der Smissen

Ook al had ik mijn twijfels toen ik mij inschreef voor een "workout" -ik werk toch al een hele week :-) - was ik al na de eerste sessie reuze enthousiast. Lukt een bepaalde oefening niet dan stuurt Leen je bij zodat je toch het effect voelt zonder dat je het gevoel hebt dat je het niet aankan. Ik ben na elke sessie met een goed gevoel naar huis gegaan en was steeds blij dat ik de moed had gehad -niet evident op mijn leeftijd na heel drukke werkdagen- om toch mijn sportieve outfit aan te trekken en te gaan sporten. Ik heb dan ook geen minuut getwijfeld om mij opnieuw in te schrijven voor de sessie die start in september, ik kijk er nu al naar uit. Ondertussen doe ik thuis wel een paar van de aangeleerde oefeningen om "in vorm" te blijven!.


Maggy Favyts

Het is een zeer leuk concept, in open lucht, veel variatie in oefeningen, met hier en daar een grap. Oefeningen worden goed uitgelegd, worden individueel aangepast bij eventuele lichamelijke klachten/kwetsuren. Info over het nut/het waarom van bepaalde oefeningen, vind ik persoonlijk een meerwaarde. Uitbreiden van je vriendenkring, sociaal contact vergroten, ... Het gaat er zeer gezellig aan toe.

Na het deelnemen voel ik mij steeds beter, fitter, klachten aan rug of spierpijnen zijn ineens weg. Echt een aanrader voor iedereen, jong en oud, er staat geen leeftijd op.  


Linda Quintijn 


OWVV is mijn wekelijkse moment voor mezelf. Terwijl ik "s avonds na een lange werkdag meestal geen fut meer heb voor sport, merk ik dat de ochtendsessies wel werken. Op woensdag, mijn vrije dag, breng ik eerst de kinderen naar school en daarna rijd ik door naar OWVV. Na een uurtje zweten, afzien maar ook fun , ben ik opgeladen en voel ik mij echt fit. Een ideaal begin van mijn vrije dag!

Lisette Striekwold


Leen is een down to earth, super enthousiaste en fijne lesgeefster. Tijdens de work outs wordt aan een goed tempo gesport met veel variatie en up tempo muziek. Er wordt ook wat afgelachen en gezucht (ja, dat màg!) als er vergeten spieren getraind worden. Leen corrigeert waar nodig, echter steeds aanmoedigend zonder je het gevoel te geven niet goed bezig te zijn. Oefeningen worden individueel aangepast waar nodig. We hebben ook bijna altijd geluk gehad met het weer.


Veerle De Feyter

Meedoen met OWVV was een hele goede beslissing. Ik heb er niet alleen mijn zin om terug te sporten teruggevonden, maar ik heb er ook een toffe groep vrouwen door leren kennen. Iedere week werd de intensiviteit van de sessie opgedreven waardoor ik week na week merkte dat mijn conditie en kracht vooruit gingen. Ik raad de OWVV aan voor iedereen zowel ervaren sporters als echte beginnelingen.

Sabrina Vanheulenberghe 

Ik vind het zalig om een uurtje buiten te sporten na een dag binnen te zitten. Leen haar enthousiasme werkt aanstekelijk en de oefeningen zijn op ieders maat gemaakt. Er is steeds een leuke sfeer en van onderlinge competitie is geen sprake. Na een uurtje OWVV voel ik me steeds ontspannen!

Kelly De Brabanter