Outdoor Workout Voor Vrouwen

NIEUWE START WEEK VAN 7 MAART 2022

โœ…dinsdag 19u - 20u (NIEUW)
โœ… woensdag 9u - 10u (laatste plaatsen)
โœ… donderdag 19u - 20u (VOLZET, zet je op de wachtlijst)
โœ… donderdag 20u15 - 21u15 (laatste plaatsen)

Hey!

๐Ÿ‘Wil je graag terug starten met bewegen?
๐Ÿ‘Wil je liever buiten bewegen i.p.v. in een muffe fitnesszaal?
๐Ÿ‘Wil je terug wat meer me-time, effe je gedachten verzetten en wat ontstressen?
๐Ÿ‘Wil je sporten in een kleine groep, met enkel vrouwen? Zodat je eindelijk kan sporten op jouw niveau?

Is het antwoord op รฉรฉn (of meerdere) van bovenstaande vragen JA?
Lees dan snel verder! ๐Ÿ‘‡

Herken je dit?

๐Ÿ‘‰Je schreef je al meer dan 1x in voor een lessenreeks Zumba, BBB, start to run, ... (super initiatieven, maar niets voor jou). Steeds startte je met volle moed. Deze keer zou het anders zijn! Je neemt je voor je in te zetten, braaf iedere week te gaan sporten. Aangezien je niet zo goed in conditie bent, en nieuw in de groep, besluit je steeds om achteraan in het zaaltje te gaan staan;
๐Ÿ‘‰Daar valt het minder op als je knalrood ziet van de inspanning, omdat het niveau eigenlijk te hoog is. Daar valt het minder op als je t-shirt nat is van het zweet, je ziet rood, je zweet, je puft, ... je hebt eigenlijk geen idee of je de oefening correct aan het uitvoeren bent, en dit allemaal... terwijl je het gevoel hebt dat iedereen rondom jou er nog zo fris uitziet.
๐Ÿ‘‰Je gaat รฉรฉn keer... vervolgens op karakter nog een 2de en 3de keer... En dan gooi je de handdoek in de ring. Zie je wel... je hebt geen karakter. En je stopt... ZONDE!

๐Ÿ‘‰Je conditie is ook niet meer wat het vroeger was (of misschien heb je wel het gevoel dat je nooit conditie hebt gehad). 
๐Ÿ‘‰ Je wil dolgraag meer gaan bewegen, maar alleen is gewoon alleen. Het lukt je niet om jezelf te motiveren om te bewegen. Je bent te moe, je weet niet wat je zou kunnen doen, je blijft het altijd maar uitstellen. 
 

Hoe zou het voor je zijn als?

๐Ÿ‘‰je terug kan leren bewegen in een kleine groep? Waardoor je niet langer op de achterste rij moet gaan staan? Iedere week zie je dezelfde gezichten terug en je leert hierdoor nieuwe vrouwen kennen. 

๐Ÿ‘‰je eindelijk kan bewegen op jouw niveau? Je de oefening correct uitvoert en je iedere week merkt dat je beter en beter wordt? Zonder externe druk voer je uit wat jij kan, is een oefening voor jou te moeilijk dan krijg je een alternatief; 
๐Ÿ‘‰Je een manier van bewegen vindt dat je echt oprecht leuk vindt, tijdens de sessies vergeet je even al je zorgen, je maakt plezier en het lijkt wel of dat gevoel nog enkele dagen nazindert. 
๐Ÿ‘‰ je wat je oppikt tijdens de sessies ervoor zorgt dat je thuis ook actiever wordt, je bent minder moe, je hebt meer energie en je hebt minder lichamelijke klachten; 
๐Ÿ‘‰ je een betere conditie hebt, dit merk je aan kleine dingen. Je speelt terug zonder moeite met je (klein)kinderen, actieve uitstapjes met het gezin kunnen terug voor jou, wanneer je een enkele trappen na elkaar naar boven wandelt dan merk je wel dat je hartslag wat stijgt, maar je staat niet langer te puffen wanneer je boven komt. 

Dat is mogelijk als je je inschrijft voor de Outdoor Workout Voor Vrouwen!

De plaatsen zijn beperkt! VOL = VOL

Gedurende 8 weken werken we samen aan onze algemene fitheid: conditie, kracht, lenigheid, ... . Combineer de voordelen van een personal trainer met de ambiance van het trainen in groep :-).

Waar? NIEUW ADRES: Dokstraat 85 @ Meerbeke

Wanneer?

 • Dinsdag 19u00 - 20u00
 • Woensdag, 9u00 - 10u00
 • Donderdag 19u00 - 20u00
 • Donderdag 20u15 - 21u15

We starten voorlopig met deze drie groepen, indien de groepen volzet zijn en het past in mijn agenda worden er nieuwe groepen opengezet. Hier heb ik momenteel dus nog geen zicht op.  

Lukt geen van bovenstaande groepen, maar zou je toch graag deelnemen. 

Zet je dan hier alvast op de wachtlijst. Van zodra er nieuwe groepen worden opengezet, krijg jij als eerste een mailtje. ๐Ÿ‘‡

Zet je op de wachtlijst!

Hoor als eerste wanneer je terug kan inschrijven voor de Outdoor Workout Voor Vrouwen ๐Ÿ‘‰

  No worries, geen spam! Ik respecteer jouw privacy, je kan op ieder moment uitschrijven!

  Start? Week van maandag 7/3/2022

  Niveau? Beginners
  Jouw investering? 120โ‚ฌ / 8 lessen

  We trainen in een kleine groep, op deze manier kan iedereen op haar niveau deelnemen aan de sessies en is individuele begeleiding toch nog mogelijk. Hierdoor zijn de plaatsen wel beperkt (ik streef naar een groepje van 10 vrouwen).

  Waar gaat de Outdoor Workout Voor Vrouwen door? 

  Zet je op de wachtlijst!

  Hoor als eerste wanneer je terug kan inschrijven voor de Outdoor Workout Voor Vrouwen ๐Ÿ‘‰

   No worries, geen spam! Ik respecteerjouw privacy, je kan op ieder moment uitschrijven!

   Zij gingen je voor ๐Ÿ˜๐Ÿ˜  

   en zij ook ๐Ÿคช

   Ideaal voor iedereen die weet dat beweging nodig is, maar er niet toe komt. Afwisselende oefeningen voor sportieve en minder sportieve vrouwen onder deskundige begeleiding in de buitenlucht. Buiten + bewegen = beter voelen. 


   Sofie Vandeweerd


   OWVV is een leuke manier van sporten. Samen met andere vrouwen de uitdaging aangaan om uit de sleur van het dagelijkse leven te stappen en toch even de tijd te nemen voor onszelf. OWVV is zodanig opgebouwd dat iedere vrouw met of zonder conditie kan deelnemen. Heb je even een baaldagje dan is dit ok. Heb je nood aan een babbel of gebruik je net de sport om af te reageren, het kan allemaal. Naast fysiek gezonder worden draagt de groep ook bij mentaal gezonder worden. Win - win situatie dus!

   Celien De Pauw


   OWVV is mijn wekelijkse moment voor mezelf. Terwijl ik "s avonds na een lange werkdag meestal geen fut meer heb voor sport, merk ik dat de ochtendsessies wel werken. Op woensdag, mijn vrije dag, breng ik eerst de kinderen naar school en daarna rijd ik door naar OWVV. Na een uurtje zweten, afzien maar ook fun , ben ik opgeladen en voel ik mij echt fit. Een ideaal begin van mijn vrije dag!

   Lisette Striekwold


   Klik hier voor nog meer ervaringen van andere vrouwen.