Outdoor Workout Voor Vrouwen
(we mogen terug buiten sporten!!)

Schrijf je NU in voor een losse sessie πŸ‘‡

OF SCHRIJF JE REEDS IN VOOR DE ZOMER (= zelfde link πŸ˜‰)


Periode 3 (= zomer) start de week van maandag 29/6, voorlopig enkel sessies op volgende dagen: 

  • woensdag (start 1/7) : 9u-10u
  • donderdag (start 2/7): 19u00 - 20u00 en 20u15 - 21u15 

Indien er voldoende interesse is, en de groepen volzet zijn... komen er nog extra groepen bij! 

Snel zijn is de boodschap: VOL = VOL! 


πŸ₯³ πŸ₯³  !! UITZONDERLIJK mogelijk om je in te schrijven voor een losse sessie !! πŸ₯³πŸ₯³

Herken je dit? 

πŸ‘‰De laatste jaren zijn er enkele kilo's blijven "plakken" ... of is je lichaam toch niet meer hetzelfde als voordien;
πŸ‘‰ Je lichaam wordt wat slapper;
πŸ‘‰Je conditie is ook niet meer wat het vroeger was (of misschien heb je wel het gevoel dat je nooit conditie hebt gehad);
πŸ‘‰Je schreef je al meer dan 1x in voor een lessenreeks Zumba, BBB, start to run, ... (super initiatieven, maar niets voor jou)
πŸ‘‰Steeds startte je met volle moed. Deze keer zou het anders zijn!
πŸ‘‰Je neemt je voor je in te zetten, braaf iedere week te gaan sporten, ... .
πŸ‘‰Aangezien je niet zo goed in conditie bent, en nieuw in de groep, besluit je steeds om achteraan in het zaaltje te gaan staan;
πŸ‘‰Daar valt het minder op als je knalrood ziet van de inspanning, omdat het niveau eigenlijk te hoog is,
πŸ‘‰Je ziet rood, je zweet, je puft, ... je hebt eigenlijk geen idee of je de oefening correct aan het uitvoeren bent,
en dit allemaal... terwijl je het gevoel hebt dat iedereen rondom jou er nog zo fris uitziet.
πŸ‘‰ je hebt schrik om uitgelachen te worden
πŸ‘‰Je gaat één keer... vervolgens op karakter nog een 2de en 3de keer...
πŸ‘‰En dan gooi je de handdoek in de ring...
πŸ‘‰Zie je wel... je hebt geen karakter.
πŸ‘‰En je stopt... ZONDE!

HET KAN OOK ANDERS!!!

Hoe zou het zijn om
πŸ‘‰ te bewegen/ te sporten op jouw niveau ...
πŸ‘‰ om terecht te komen in een klein groepje met enkel vrouwen
πŸ‘‰ en dit in alle privacy (zonder pottenkijkers in het park... )
πŸ‘‰ niet in een muffe fitnesszaal (wat nu trouwens ook niet mag... C-gewijs), maar in een prachtige tuin
πŸ‘‰ om nu eindelijk ook eens plezier te gaan beleven aan het bewegen
πŸ‘‰ zodat je het nu WEL volhoudt
πŸ‘‰ zodat je je lichaam effectief ziet veranderen...
πŸ‘‰ waar je vroeger in de spiegel keek en een "michelin-mannetje" zag... jullie woorden πŸ˜ƒ
πŸ‘‰ merk je nu dat alles terug wat strakker komt te zitten
πŸ‘‰ je trekt je jeans aan en merkt dat deze al terug iets losser komt te zitten, je overweegt zelf om een riem te gaan dragen... waar je vroeger eerder dacht... "mhm... heb ik nu terug een grotere maat nodig?"

Lijkt je dat wel iets?

Is het antwoord op één van bovenstaande vragen JA?

Schrijf je dan snel in voor losse sessies van de Outdoor Workout Voor Vrouwen
(Opgelet: sessies gaan terug buiten door!!!)

De plaatsen zijn beperkt! Ik streef naar een groepje van 12 vrouwen... VOL = VOL

We werken samen aan onze algemene fitheid: stabilisatie, conditie, kracht, lenigheid, ... . 

Combineer de voordelen van een personal trainer met de ambiance van het trainen in groep :-).

Waar? Dokstraat 85, 9402 Meerbeke
Wanneer?

Dinsdag 19u - 20u (nog 4 plaatsen)
Dinsdag 20u15-21u15 (nog 7 plaatsen)
Woensdag 9u - 10u (nog 1 plaats)
Donderdag 19u - 20u (VOLZET)
Donderdag 20u - 20u15 (VOLZET)
Vrijdag 13u - 14u (nog 6 plaatsen)

Niveau? Beginners
Prijs? 15€/sessie 

We trainen in een kleine groep, op deze manier kan iedereen op haar niveau deelnemen aan de sessies en is individuele begeleiding toch nog mogelijk. Hierdoor zijn de plaatsen wel beperkt (ik streef naar een groepje van 12 vrouwen). 


Wil je erbij zijn of heb je graag nog wat extra informatie? Kijk alvast naar de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@uyttenhoveleen.be.

P.S.: Nog aan het twijfelen? Lees dan zeker de recensies van vorige deelneemsters! 
P.S. 2: Door in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden van toepassing op de Outdoor Workout Voor Vrouwen. 

Hoe gaat zo'n online sessie (via zoom) in zijn werk? 

Wat vinden andere vrouwen van de outdoor workout voor vrouwen?

Veerle De Feyter


Leen is een down to earth, super enthousiaste en fijne lesgeefster. Tijdens de work outs wordt aan een goed tempo gesport met veel variatie en up tempo muziek. Er wordt ook wat afgelachen en gezucht (ja, dat mΓ g!) als er vergeten spieren getraind worden. Leen corrigeert waar nodig, echter steeds aanmoedigend zonder je het gevoel te geven niet goed bezig te zijn. Oefeningen worden individueel aangepast waar nodig. We hebben ook bijna altijd geluk gehad met het weer.  

Kirsten Timmermans 

Sporten in open lucht, fijne en soms heel grappige oefeningen onder leiding van een top coach. Goede sfeer? Jazeker! Afzien? Daar zorgt Leen voor! Geeft het energie? Oh Yes... de dag erop althans ;-) Resultaat geboekt? Fitter en strakker. Ik kijk al uit naar de nieuwe lessenreeks!

Sandra De Coster

Leen daagt je uit , vaak in spelvorm om je grenzen te verleggen . Aanrader voor iedereen die aan zijn conditie wil werken en een jumpstart nodig heeft. 

Nele Anthoons


Fijn uurtje sporten in fijne 'companie', in een leuke omgeving! 

Vera De Troyer


Leen weet je op een heel spontane manier te overtuigen om je beste beentje voor te zetten, jezelf helemaal te geven, terwijl ze meteen ook een groot respect heeft voor eenieders mogelijkheden en beperkingen. Het samen buiten sporten met andere vrouwen, maakte dat er naast het sporten, ook vaak gelachen werd... en samen nieuwe oefeningen werden ontwikkeld (een Tonia'ke) doen...  

Petra Van Damme


Op zoek naar een ideale manier om te bewegen .... aarzel niet en ga er gewoon voor! 

Sarah Van Der Smissen


Zalige uitlaatklep in een drukke werkweek, de "sleur" van het huishouden en de kroost. Eventjes aan niets anders denken dan aan uw eigen lijf. Het bewegen in de gezonde buitenlucht en de gezellige groepssfeer doen wonderen, ik zou mijn wekelijkse uurtje niet meer willen missen!  

Maggy Favyts


Ook al had ik mijn twijfels toen ik mij inschreef voor een "workout" -ik werk toch al een hele week :-) - was ik al na de eerste sessie reuze enthousiast. Lukt een bepaalde oefening niet dan stuurt Leen je bij zodat je toch het effect voelt zonder dat je het gevoel hebt dat je het niet aankan. Ik ben na elke sessie met een goed gevoel naar huis gegaan en was steeds blij dat ik de moed had gehad -niet evident op mijn leeftijd na heel drukke werkdagen- om toch mijn sportieve outfit aan te trekken en te gaan sporten. Ik heb dan ook geen minuut getwijfeld om mij opnieuw in te schrijven voor de sessie die start in september, ik kijk er nu al naar uit. Ondertussen doe ik thuis wel een paar van de aangeleerde oefeningen om "in vorm" te blijven!

Linda Quintijn... okΓ©, ik beken... ons mama ;-)


Sporten buiten vind ik super tof, het beperkt aantal deelnemers. De gegeven uitleg bij de oefeningen. Je kan vlot aansluiten na afwezigheid. Oefeningen worden aangepast indien er kwetsuren zijn. Leen is zelf enthousiast, vrolijk, af en toe een grap. Na het deelnemen voel ik mij steeds beter, fitter, klachten aan rug of spierpijnen zijn ineens weg. Echt een aanrader voor iedereen, jong en oud, er staat geen leeftijd op. 

Lisette Striekwold


OWVV is mijn wekelijkse moment voor mezelf. Terwijl ik "s avonds na een lange werkdag meestal geen fut meer heb voor sport, merk ik dat de ochtendsessies wel werken. Op woensdag, mijn vrije dag, breng ik eerst de kinderen naar school en daarna rijd ik door naar OWVV. Na een uurtje zweten, afzien maar ook fun , ben ik opgeladen en voel ik mij echt fit. Een ideaal begin van mijn vrije dag! 

Sabrina Vanheulenberghe


Meedoen met OWVV was een hele goede beslissing. Ik heb er niet alleen mijn zin om terug te sporten teruggevonden maar ik heb er ook een toffe groep vrouwen door leren kennen. Iedere week werd de intensiteit van de sessie opgedreven waardoor ik week na week merkte dat mijn conditie en kracht vooruit gingen. Ik raad de OWVV aan voor iedereen zowel ervaren sporters als echte beginnelingen. 

Celien De Pauw


OWVV is een leuke manier van sporten. Samen met andere vrouwen de uitdaging aangaan om uit de sleur van het dagelijkse leven te stappen en toch even de tijd te nemen voor onszelf. OWVV is zodanig opgebouwd dat iedere vrouw met of zonder conditie kan deelnemen. Heb je even een baaldagje dan is dit ok. Heb je nood aan een babbel of gebruik je net de sport om af te reageren, het kan allemaal. Naast fysiek gezonder worden draagt de groep ook bij mentaal gezonder worden. Win - win situatie dus!

Kelly De Brabanter


Ik vind het zalig om een uurtje buiten te sporten na een dag binnen te zitten. Leen haar enthousiasme werkt aanstekelijk en de oefeningen zijn op ieders maat gemaakt. Er is steeds een leuke sfeer en van onderlinge competitie is geen sprake. Na een uurtje OWVV voel ik me steeds ontspannen! 

Hilke Verleysen


OW vond ik super leuk omdat we onder vrouwen in de natuur stonden te sporten.. het was gewoon top! Geen muffe fitness zaal maar kijkende naar de vliegers het beste van jezelf proberen geven tijdens de gevarieerde kracht oefeningen! Samen in groep afzien en toch nog wat grapjes kunnen maken gaf me na dat uurtje veel energie!  

Caroline Talloen


Voor mij is dit een ideale aanvulling op het lopen. Je leert je lichaam beter kennen wat enkel maar voordelen meebrengt. Het is steeds een aangenaam kader, buiten sporten, enkel met vrouwen en een steeds goedgezinde en motiverende Leen. Ik zou dit wel graag meer dan 1 keer per week doen, doch praktisch is dit niet steeds haalbaar. Het werken met losse lessen zou voor mij dan ook een oplossing zijn.