Verandering begint bij een kleine stap

13-11-2020

​Ik hoor het zo vaak... Ik heb geen tijd om te bewegen, ik heb geen tijd om te koken, ik heb geen tijd om te ontbijten, ...


Een verandering start met een kleine stap, zo verlies ik dagelijks super veel tijd met het zoeken naar m'n sleutels, m'n schoenen, m'n gsm, ...


Herkenbaar??

Als je iets wil veranderen, stel jezelf dan eens de volgende vraag:

Welke stap kan ik vandaag zetten?

Het maken van een nieuwe gewoonte, 1 kleine stap dat je iedere dag gaat herhalen de komende eum... 100 dagen, tot het een gewoonte wordt?

Ik begin alvast met mijn eerste stap... Mijn schoenen steeds op een vaste plaats zetten!

Ik ben benieuwd. Welke kleine stap ga jij nemen? 


Groetjes


Leen


P.S. Heb jij regelmatig last van eetbuien? Nu met corona misschien nog wat vaker dan anders? Merk je dat je kledij steeds meer gaat spannen? Ben jij het beu om het alleen te blijven proberen? Heb je graag dat ik eens met jou meekijk naar wat je momenteel aan het proberen bent en wat er eventueel anders zou kunnen? Iedere maand heb ik plaats voor 10 gratis sessies. Na 30 minuten ga je naar huis (alle.. je bent eigenlijk nog thuis... de sessie gaat online door 🤣) met alvast 2 tips waarmee je onmiddellijk aan de slag kan!


We zijn momenteel 13 november, ik merk dat het nu met corona moeilijker is voor jullie. Daarom heb ik besloten om nog 5 extra plaatsen vrij te maken voor een gratis sessie!


Interesse? Vul dan snel onderstaand formulier in: 👇

Download jouw gratis e-book

10 fouten die je niet meer mag maken als je wenst af te vallen 👉

    No worries, geen spam! Ik respecteerjouw privacy, je kan op ieder moment uitschrijven!