Dorien pakte de oorzaak van haar eetbuien aan

27-04-2021

Ik heb heel veel veranderd in mijn leven. Geen stress meer van het huishouden, een gedragsverandering van mijn huisgenoten teweeg gebracht en hierdoor voel ik me nu zo veel beter. Plannen lukt daardoor ook beter. Dat was duidelijk stap 1, niet het gaan "diëten". Als ik bekijk hoeveel ik al heb bereikt op die korte tijd, ben ik echt trots. 

Wat was jouw grootste probleem wat je wou aanpakken toen je de begeleiding bent gestart? 

Ik had regelmatig last van eetbuien, ik had weinig energie en slaapproblemen. 


Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking, wat was voor jou het meest waardevol en zie je echt als het resultaat van mijn coaching? 

Ik heb vooral geleerd om de zaken die me ongelukkig maken niet langer te negeren, maar ze aan te pakken, of ten minste te proberen wanneer ze door externe factoren veroorzaakt worden. De rest gaat vanzelf 😃. 

Wat is nu het resultaat?

Ik heb heel veel veranderd in mijn leven. Geen stress meer van het huishouden, een gedragsverandering van mijn huisgenoten teweeggebracht en hierdoor voel ik me nu zo veel beter. Plannen lukt daardoor ook beter. Dat was duidelijk stap 1, niet het gaan "diëten". Als ik bekijk hoeveel ik al heb bereikt op die korte tijd, ben ik echt trots. Geen binge-eating meer in mijn leven. Tot nu toe is dit al 3,5 maand aan 1 stuk gelukt! Woehoe!!

Hoe heeft mijn begeleiding jouw leven veranderd/verbeterd? 

Ik heb geen last meer van emotie-eten en ga nu ook een stap verder: het inbouwen van gezondere voeding in mijn leven. Een aantal zaken die me tot emotie-eten dreven heb ik aangepakt en het resultaat is fantastisch! Ik word niet meer verwacht om dit en dat te doen in het huishouden, dat geeft zo veel minder stress. Ik word niet meer als klaagmuur gebruikt en ik doe mijn taken wanneer ik er zelf zin in heb.

Me-time bestaat nu echt! 

Waarom zou je iemand anders aanraden om met mij te gaan samenwerken? 

Je bent niet enkel een voedings- en bewegingscoach, je hebt veel meer TOP-kwaliteiten dan dat, die je met volle overgave in je begeleiding stopt! Je spat van het scherm met je enthousiasme. Het is niet zomaar een lijstje afwerken met "voilà, dit is jouw voedingsschema waar je je "moet" aan houden om resultaat te hebben", het is een stukje mentale coaching, jezelf in vraag stellen en over veel meer dan enkel over je voeding nadenken. Het is een Feel Good programma 😃. 


Download jouw gratis checklist

Ben jij een emotie-eter of een verleidingseter? 👉

    No worries, geen spam! Ik respecteerjouw privacy, je kan op ieder moment uitschrijven!