Oei oei oei... Leen, mijn gewicht gaat de laatste dagen enkel maar omhoog!

13-08-2020

Zoals je weet ben ik niet zo'n fan van de weegschaal... en deze dagen al zeker niet!

Deze week had ik verschillende coachingsgesprekken, en steeds viel me het volgende op... sommige vrouwen hadden zich toch nog eens gewogen, en wat bleek... plots wogen ze terug 1 à 2 kg meer dan voordien.

Hoe kwam dat toch?

De kracht zit hem in de herhaling en daarom vertel ik het nog een keer (omdat ik voel dat jullie het nu wel kunnen gebruiken 😁).

Door de hitte gaat je lichaam meer vocht gaan vasthouden, door o.a. uitzetting van je vaatwanden. Dit kan je duidelijk zien aan je handen, voeten, ... ik zeg altijd "Toeme...ik heb terug last van hobbit-handjes, - voetjes!

Enorm frustrerend, maar niets aan te doen.

Eens de hitte verdwijnt, zal de vochtophoping terug weggaan en zal je gewicht ook zonder moeite terug dalen.Daar moet je me echt op vertrouwen!

Daarom nogmaals: weeg je a.u.b. niet meer op warme dagen of nog beter... weeg je gewoon niet meer!

Als ik mijn gesprekken van gisteren mag samenvatten dan hoorde ik het volgende:
✅ Leen, ik heb me niet meer gewogen sinds ik bij jou ben gestart... en wow! Ik ben gewoon veel beter gezind nu!
✅ Leen, ik beweeg nu veel meer. Ik ga met plezier wandelen, fietsen, ... ik had dit nooit gedacht, maar ik denk dat ik er zelf gelukkiger van word!
✅ Mijn schoonzus is momenteel bezig met een proteïne-dieet, ze is al 6 kg verloren... maar ze zei: "Ik heb al schrik voor het resultaat wanneer ik terug ga stoppen...". Serieus??? Hier word ik zo kwaad van! Waarom begin je er dan toch in godsnaam mee??? ✅ Leen, wow.. ik heb nu eens effectief afgewogen wat ik in principe van jou mag eten.. ik krijg dat gewoon niet binnen! Sinds ik bij jou ben gestart heb ik geen honger meer. Mijn reactie: eum... had je dat dan vroeger wel??? Haar reactie: tuurlijk! Ik had continu honger, het enige wat ik deed was denken aan eten, ik droomde zelf over eten, ...
✅ ...

En zo kan ik nog wel even doorgaan...En dat gun ik jou ook!

Wat is jouw reactie op deze post? Laat gerust een reactie achter onder dit bericht! 👇

Gezonde groetjes

Leen

P.S. Heb jij interesse om te stoppen met "diëten", om te stoppen met het eeuwige "gevecht" met de weegschaal? Wil jij je terug beter in je vel voelen, meer energie, je niet meer schuldig voelen als je aan het "zondigen" bent, terug controle over je eetgedrag, je minder moe voelen, ...

Boek dan een 30 minuten gratis sessie met me. In een intensieve één op één geef ik je minstens 2 gouden tips die jij onmiddellijk kan toepassen zodat je jouw eerste stappen kan zetten naar een gezond en fit lichaam.

Boek nu jouw gratis sessie!

👇 

https://bit.ly/gratissessieleen

Download jouw gratis e-book

10 fouten die je niet meer mag maken als je wenst af te vallen 👉

    No worries, geen spam! Ik respecteerjouw privacy, je kan op ieder moment uitschrijven!

    Download jouw gratis e-book

    10 fouten die je niet meer mag maken als je wenst af te vallen 👉

      No worries, geen spam! Ik respecteerjouw privacy, je kan op ieder moment uitschrijven!