Individuele coaching (ONLINE) 


Tijdens de individuele coaching ligt mijn focus enkel op jou! Ik luister naar je doelstellingen en we bepalen samen de inhoud van de verschillende sessies.

Om de kans op resultaat te vergroten en je doel te bereiken, is het enorm belangrijk dat je regelmatig op consultatie komt. 

WAAROM??? Ik leg het je even uit... 

Herken je dit? Je bent net (opnieuw) gestart met gezonder te eten. Je hebt deze ochtend zelf de tram niet genomen, maar besloten om de 500m naar je werk te stappen. Je bent super fier op jezelf.

Maar dan... jouw collega is jarig en trakteert iedereen op lekkere (zelfgebakken) koekjes! 

FEEST!! 

Maar niet voor jou... de eerste keer dat de koekjes worden aangeboden, spoken er reeds gedachten door je hoofd: "Mag ik wel weigeren?", "Zelfgemaakt, zoveel moeite gedaan en nu zeg ik gewoon Nee, dank u", "Eentje... eentje kan toch geen kwaad?
Je blijft sterk en zegt vriendelijk "Nee, dank u, straks misschien. Ik heb net gegeten!". 

De tweede keer is het enkele uren later. Je krijgt al een beetje honger, je probeert jezelf af te leiden, zegt tegen jezelf "Nee, Leen (ik gebruik even mijn naam ;-)). Je mag niet. Je bent op "dieet"!!". 

Echter wanneer een uurtje later de koekjes nogmaals passeren, kan je niet langer weerstaan! En geef je toe... en Hopla! Wat een genot! Hier heb je de ganse dag naar uitgekeken. Na het genot, komt jammer genoeg het eeuwige schuldgevoel. Gedachten zoals "Zie je wel, dat je het niet kan!", "Lap, mijn dag is weer naar de kl*****ten!!", "Foert, ik stop ermee!".

Na een dag werken kom je moe thuis, je doet de koelkast open: Leeg! Niets in huis. En dan komen de gedachten terug "Tja... we zijn nu toch al slecht bezig! Laten we maar snel iets afhalen. Ik heb wel zin in frietjes, of nee pizza, of nee chinees, ... ". "Morgen, ja morgen start ik opnieuw". 

Herkenbaar??

Je bent zeker niet alleen met deze gedachten, bij de start ben je enorm gemotiveerd. Het veranderen van gewoonten duurt jammer genoeg net iets langer dan enkele dagen... het is dus NORMAAL dat je regelmatig eens iets minder gezond eet, het is NORMAAL dat je af en toe eens geniet van een lekkere zonde, het is NORMAAL dat je motivatie af en toe een dipje kent... . 

Ik kan jou helpen!

Op regelmatige basis komen wij samen om de afgelopen periode te bespreken. Je staat er niet alleen voor! We leren uit onze "fouten", en bekijken hoe we het in de toekomst anders kunnen aanpakken.

Maar vooral... je leert dat jouw gedrag normaal is, je leert dat je af en toe kan en MOET genieten van iets lekkers. De boog kan immers niet altijd gespannen staan!

Wat zeggen andere klanten over de coaching?

Ann Mallefroy


Hoe was de situatie voor jouw start van de begeleiding? 

Al verschillende jaren komen er alleen maar kilo's bij. Altijd zei ik wel dat ik er iets aan wou doen, maar starten deed ik niet echt of ik had een gebrek aan karakter om vol te houden naar minder snoepen en meer bewegen. Een bloedonderzoek wees uit dat het 5 na 12 was voor suikerwaarden en ook cholesterol was niet ok, daarom ging ik op zoek naar hulp. 

Hoe heb je de begeleiding ervaren?
Leen geeft een zeer persoonlijke en aangename begeleiding. De nadruk ligt niet op de weegschaal, wel op een andere mindset en gezonde keuzes maken. Leen is een buddy die ook tussendoor bereikbaar is en raad geeft. Geen klassieke aanpak van een di√ętiste, en dat is net wat ik zocht.  

Wat is nu het resultaat? Hoe heeft de begeleiding jouw leven veranderd/verbeterd? 

Een volledige andere kijk op gezondheid en vermageren door juiste en (gezonde) keuzes te maken. Zonder druk te ervaren had ik al een eerste doel gesteld (hetgeen ik na 3 maand heb bereikt en zelfs meer). Ik heb een nieuwe levensstijl aangenomen. Mijn mindset is compleet anders. Ik heb al meer dagelijkse beweging ingepland, maar dit puntje kan nog beter. Ik winkel bewuster en lees het etiket van het product. Je kan met gezonde producten en aangepaste hoeveelheden lekkere gerechten maken voor het ganse gezin. Door bij Leen te komen heb ik ook mijn liefde voor koken, groenten bewerken, dingen uitproberen opnieuw gevonden. Het geeft me veel voldoening. De aanpak van Leen is een zeer positieve ervaring. 

Zou je graag nog iets toevoegen? GO GO GO... schrijf er gerust op los! :-)
Ik zou iedereen die op een leuke, persoonlijke manier begeleiding wenst, aanraden om kennis te maken met Leen. Leen je bent top ! 

Christophe Vleminckx


Hoe was de situatie voor jouw start van de begeleiding?

Voor de start was het redelijk dramatisch, veel overgewicht, cholesterol, gebrek aan meerdere vitamines, enz . Het feit dat ik steeds buiten adem was als ik de trap opging met de dochters en moeite had om te volgen bij de meeste activiteiten heeft ervoor gezorgd dat ik begeleiding heb gezocht. 

Hoe heb je de begeleiding ervaren?
De begeleiding was aangenaam en zeer instructief . Ik heb het nooit ondervonden als een regime, maar eerder als een nieuwe en gezonde manier van leven. Met elke vraag kan je bij Leen terecht, je krijgt duidelijke antwoorden en veel raad.

Wat is nu het resultaat? Hoe heeft de begeleiding jouw leven veranderd/verbeterd?
Het resultaat is geweldig. De cholesterol zit goed, geen gebrek meer aan vitamines en vooral het gewicht is naar beneden. Nu kan ik weer met de dochters uren ravotten. Als ik enkel naar gezondheid zou kijken is het een enorme vooruitgang. Voor de rest voel ik mij beter in mijn vel.

Zou je graag nog iets toevoegen? GO GO GO... schrijf er gerust op los! :-)
Mijn dochters zeggen: "Dank u Leen, met jouw hulp en raad hebben wij een papa dat terug met ons kan spelen zonder moe te zijn!

Heb je zin om aan jouw gezondheid te werken? 

Maak dan vandaag nog jouw afspraak!!

Interesse in de begeleiding en nood aan meer informatie? 

Heb je liever begeleiding in groep? 

Dan is het groepstraject iets voor jou!  Jouw gezondheid is mijn missie