Individuele coaching


Tijdens de individuele coaching ligt mijn focus enkel op jou! Ik luister naar je doelstellingen en we bepalen samen de inhoud van de verschillende sessies.

Om de kans op resultaat te vergroten en je doel te bereiken, is het enorm belangrijk dat je regelmatig op consultatie komt. 

WAAROM??? Ik leg het je even uit... 

Herken je dit? Je bent net (opnieuw) gestart met gezonder te eten. Je hebt deze ochtend zelf de tram niet genomen, maar besloten om de 500m naar je werk te stappen. Je bent super fier op jezelf.

Maar dan... jouw collega is jarig en trakteert iedereen op lekkere (zelfgebakken) koekjes! 

FEEST!! 

Maar niet voor jou... de eerste keer dat de koekjes worden aangeboden, spoken er reeds gedachten door je hoofd: "Mag ik wel weigeren?", "Zelfgemaakt, zoveel moeite gedaan en nu zeg ik gewoon Nee, dank u", "Eentje... eentje kan toch geen kwaad?
Je blijft sterk en zegt vriendelijk "Nee, dank u, straks misschien. Ik heb net gegeten!". 

De tweede keer is het enkele uren later. Je krijgt al een beetje honger, je probeert jezelf af te leiden, zegt tegen jezelf "Nee, Leen (ik gebruik even mijn naam ;-)). Je mag niet. Je bent op "dieet"!!". 

Echter wanneer een uurtje later de koekjes nogmaals passeren, kan je niet langer weerstaan! En geef je toe... en Hopla! Wat een genot! Hier heb je de ganse dag naar uitgekeken. Na het genot, komt jammer genoeg het eeuwige schuldgevoel. Gedachten zoals "Zie je wel, dat je het niet kan!", "Lap, mijn dag is weer naar de kl*****ten!!", "Foert, ik stop ermee!".

Na een dag werken kom je moe thuis, je doet de koelkast open: Leeg! Niets in huis. En dan komen de gedachten terug "Tja... we zijn nu toch al slecht bezig! Laten we maar snel iets afhalen. Ik heb wel zin in frietjes, of nee pizza, of nee chinees, ... ". "Morgen, ja morgen start ik opnieuw". 

Herkenbaar??

Je bent zeker niet alleen met deze gedachten, bij de start ben je enorm gemotiveerd. Het veranderen van gewoonten duurt jammer genoeg net iets langer dan enkele dagen... het is dus NORMAAL dat je regelmatig eens iets minder gezond eet, het is NORMAAL dat je af en toe eens geniet van een lekkere zonde, het is NORMAAL dat je motivatie af en toe een dipje kent... . 

Ik kan jou helpen!

Op regelmatige basis komen wij samen om de afgelopen periode te bespreken. Je staat er niet alleen voor! We leren uit onze "fouten", en bekijken hoe we het in de toekomst anders kunnen aanpakken.

Maar vooral... je leert dat jouw gedrag normaal is, je leert jezelf terug graag zien, je leert dat je af en toe kan en MOET genieten van iets lekkers. De boog kan immers niet altijd gespannen staan!

Heb je zin om aan jouw gezondheid te werken? Om minder streng te zijn voor jezelf?

Maak dan vandaag nog jouw afspraak!!

Heb je liever begeleiding in groep? 

Dan is het groepstraject iets voor jou!  Jouw gezondheid is mijn missie