Fit en Energiek in 90 dagen 

Wil jij niet langer in slaap vallen achter je bureau?
Ben jij het kotsbeu dat je steeds opnieuw grijpt naar de koeken, snoep, chips, ... en wil je controle over je eetgedrag?
Wil je stoppen met diëten? 

Herken je dit? 

 • je hebt regelmatig last van hoofdpijn, je bent moe en je voelt je futloos. Tijdens de dag heb je het gevoel dat je van het ene energiedipje in het andere energiedipje tuimelt.
 • op "goede" dagen neem je 's morgens een ontbijt, je middageten lukt ook aardig, maar regelmatig ervaar je in de namiddag een "dipje" en dan zou je alles wat op je pad komt, kunnen opeten. Op slechte dagen loopt het reeds fout bij het ontbijt. Je had je voorgenomen om slechts 1 boterham met choco te eten, maar je at er meerdere. Op die dagen zeg je "FOERT, het lukt toch niet!" nog voor je de deur uitgaat, en dan let je echt nergens nog op ... de dag is toch al naar de kloten;
 • je bent de 40 voorbij en je maakt je zorgen om je gezondheid, jouw laatste bezoek aan de dokter maakte het nu wel héél duidelijk: de situatie is dramatisch... je bloedwaarden zijn echt niet goed. Je hebt tekorten aan vitaminen, je cholesterol staat te hoog, je suikerwaarden waren ook niet al te best, ... . Het is niet 5 voor 12... maar eerder 5 na 12!
 • iedere dag opnieuw stel je jezelf de vraag waarom het je toch maar niet lukt om je goede voornemens vol te houden. Na een dag werken kom je uitgeput thuis, ben je moe en heb je zin om je even af te zetten. Maar de "show must go on" ... je klaagt niet, je doet gewoon verder. Tijdens het koken zit je al hier en daar iets in je mond te stoppen (een stukje kaas, nog een overschotje van gisteren, ... of je neemt je een tas koffie en daar hoort uiteraard een stukje chocolade bij. Dat heb je nu wel verdiend!). Na de rush van het avondeten start je onmiddellijk met de afwas, het afruimen van de tafel, ... ondertussen probeer je wat aandacht te geven aan je kinderen en/of je partner. Maar je hoofd is al elders... bij alle taakjes die je nog moet afwerken.

 • Na zo'n dag plof je 's avonds opgelucht in de zetel... effe tijd voor jezelf. Je zet de tv aan (voor andere zaken heb je nu geen energie meer) en komt even tot rust. En dan begin je te denken... mmmm, wat voor lekkers ligt er nog in de kast? Ik heb nu wel iets lekker verdiend. En hopla... voor je het weet heb je 6 melo cakes gegeten. Je voelt je schuldig en je wordt kwaad op jezelf. Foert... het is nu toch al te laat, dus je besluit om de volgende rij ook maar op te eten.

Kortom, als deze situatie nog langer duurt: 

 • dan zakt jouw energiepeil enkel nog meer...
 • dan wordt het iedere ochtend moeilijker en moeilijker om op te staan...
 • dan raak je enkel nog meer gefrustreerd
 • je begint dit langzaam maar zeker uit te werken op je kinderen en/of je partner
 • je bent niet langer de persoon die je zou willen zijn
 • om nog niet te spreken over je bloedwaarden... 

Wacht niet langer! In 90 dagen bouw je het fundament voor een fit, energiek en gezond lichaam! 

Ik doe geen loze beloftes, dit systeem werkt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn bloedwaarden en mijn gewicht al jaren stabiel kan houden. Ik ben niet langer gefrustreerd, "foert, ik begin maandag wel" staat niet meer in mijn woordenboek! 

 Na mij hebben ook mijn klanten het met succes geïmplementeerd.
Dus het werkt. Als jij maar werkt.

Hoe zou het voor je zijn als je? 

  •  het diëten voorgoed vaarwel kon zeggen en je stap voor stap een gezonde eet- en levensstijl zou opbouwen dat je wel kan volhouden 

  • geen hoofdpijn meer hebt, je niet steeds super moe bent maar dat je barst van de energie 

  • geen (vr)eetbuiten meer hebt, je hebt controle over je eetgedrag. Wanneer je jezelf toe staat om eens te "zondigen", doe je dit bewust, gecontroleerd, zonder schuldgevoel en kan je hierdoor ook volop genieten 

  • om je geen zorgen meer te maken over je gezondheid? Je hebt maar één lichaam en voortaan zal je er ook zorg voor dragen: je beweegt regelmatig, je eet gezond en je bloedwaarden zijn top! 

  • iedere ochtend vol energie opstaat en uitkijkt naar wat de dag jouw te bieden heeft. Je terug voldoende tijd hebt om te doen wat je echt wil. 

Wat is het resultaat na 90 dagen? 

 • je hebt niet langer het gevoel "op regime" te zijn, nee je hebt een manier van eten- en bewegen gevonden die bij jou past, zodat je het gevoel hebt... "dit kan ik volhouden tot ik 100 ben!"
 • je bent hoofdpijnvrij en barst van de energie, zodat je nu zonder problemen uren kan ravotten met je kinderen
 • af en toe zondigen bezorgt je niet langer een schuldgevoel EN je hebt nu ook het vertrouwen dat dit allemaal ok is, zodat je met veel plezier terug afspreekt met vrienden.
 • je bloedwaarden zijn top, zodat je voortaan vol vertrouwen naar je dokter kan gaan voor je jaarlijkse bloedcontrole 
 • je hebt terug vrije tijd in je agenda: echt vrije tijd, en je kiest zelf wat je met deze tijd doet! Je geniet terug volop van deze tijd, zonder je schuldig te voelen omdat je niet aan het "werken" bent. 


Het volledige traject vraagt slechts een investering van 1247€ of betaal in 3 termijnen (3x 447€) 

en dit zit er allemaal in: 

 • 6 online coachingssessies van 1u, waarin ik je coach, support en waarin we heel praktisch en doelgericht met je aan de slag gaan. Ik ben bij je, gedurende het hele traject, we werken stap voor stap naar een gezondere eet- en levensstijl toe. 

 • persoonlijk voedingsschema, toegepast op jouw leven, jouw situatie 

 • brochure "gezonde levensstijl, stap voor stap": wat is nu echt gezonde voeding? Zeer waardevolle kennis, een berg praktische tips en vele oefeningen om de opgedane kennis om te zetten in de praktijk!

 • 12 huiswerkopdrachten + videomateriaal met extra uitleg: deze huiswerkopdrachten zorgen ervoor dat je bewuster gaat eten, je eet- en beweeggedrag onder de loep gaat nemen zodat je deze ook effectief kan en zal veranderen!

 • een buddy, je staat er niet langer alleen voor. Ik ben je stok achter de deur! 

Download jouw gratis e-book

10 fouten die je niet meer mag maken als je wenst af te vallen 👉

  No worries, geen spam! Ik respecteerjouw privacy, je kan op ieder moment uitschrijven!

  In zo'n traject past niet iedereen... 

  In zo'n intensief traject wil ik niet met iedereen werken. Alleen met degenen die het eng vinden en tóch doen. Voordat je instapt in dit traject wil ik zeker weten dat dit voor jou beste traject is dat ik je kan bieden.

  Daarom nodig ik je uit

  Klik hieronder en vul wat basisgegevens in, dan trek ik een half uur van mijn tijd uit om samen met jou uit te zoeken of en hoe ik je het beste kan helpen. Daarna ben je volkomen vrij om met me te gaan werken, of niet. 

  Deze mensen gingen je voor 

  en volgden een traject bij Leen: 

  Shana Horrie

  Hoe was de situatie voor de start?
  Ik dacht dat ik gezond at, had ook al regelmatig verschillende diëten geprobeerd, maar ik bleef overgewicht hebben en heel wisselende energielevels. 

  Wat is het resultaat?
  Ik voel mij nu stukken beter, ben van mijn suikerverslaving verlost. Mijn energiepeil blijft stabiel over de hele dag (geen grote pieken en dalen meer). Ik weet waar ik moet op letten bij het inkopen doen en kan bewust zondigen op de regels, maar met mate. Ik voel mij fantastisch en ik ben ondertussen ook 5kg kwijt 😁 (Ja I know, je vindt de weegschaal niet leuk 😉), maar ik ben vooral ook een kledingmaat kwijt. 

  Hoe heb je de begeleiding ervaren?
  Voor mij was het super duidelijk. Het was stap voor stap, geen grote alles veranderen in een keer, wat zeer aangenaam was en makkelijk vol te houden. 

  Bianca Vandenberghe

  Voor de start van de begeleiding had ik niet zo'n gezonde levensstijl, maar dat had ik zelf niet zo door. Ik voelde me steeds minder en minder goed in mijn vel, ik voelde me ook futloos en had geen energie meer over na een werkdag om nog 1 voet te bewegen of iets te doen thuis, ik had veel hoofdpijn en voelde me continu moe alsof ik leeggezogen werd, ik heb vroeger wel paar diëten geprobeerd ( weight watchers, herbalife, zelf een diëtiste,...). Ik wou professionele hulp en wou wel geen diëtiste die met een standaard schema van wat je wel of niet meer mag eten af kwam. Bij Leen voelde ik al een klik via Facebook, nog voor ik ze in het echt gezien had. Dus ik waagde de stap om haar te contacteren en tot vandaag heb ik mij dat nog geen seconde beklaagd.  

  Wat is het resultaat? 
  Ik heb nog weinig hoofpijn omdat ik op regelmatige tijdstippen eet. Ik doe veel meer in het huishouden na een werkdag of doe nog iets leuk met de kinderen. Ik moet in de dag niet meer gaan rusten omdat ik niet meer moe ben, ik heb veel meer energie en voel me beter en beter in mijn vel en als pluspunt heb ik al enkele kilo's verloren.  

  Hoe heeft mijn begeleiding jouw leven veranderd/verbeterd? 
  Absoluut heeft Leen haar begeleiding me veranderd en ook verbeterd op alle vlakken, zowel psychisch als fysisch. Lichamelijk is mijn lichaam strakker en fitter geworden, de lichamelijke klachten die ik ondervond zijn volledig verdwenen: amper nog hoofpijn, veel meer energie, veel minder moe. Op psychisch vlak heeft het me ook verandert: ik had zo een laag zelfbeeld van mezelf en cijferde mezelf altijd weg voor anderen, Door de begeleiding heb ik voornamelijk mezelf terug leren waarderen en sta ik terug positief in het leven. Door de begeleiding leer je jezelf nog beter kennen en kom je jezelf soms eens tegen en soms heb je net dat duwtje in de rug nodig van iemand om te zien dat je er best mag zijn. En Leen helpt je ook daarin die zoektocht om jezelf terug graag te zien.

  Kim Leunen


  Leen pakt het helemaal anders aan dan de meeste diëtistes. De focus ligt niet op de weegschaal en wat je allemaal niet mag eten. Maar wel op hoe je nu leeft en hoe je daar kleine veranderingen in kan gaan brengen. Het uiteindelijke doel is om anders en gezonder te gaan leven, maar met behoud van plezier.  

  Hoe was de situatie voor de start? 

  Ik was een jojo. Ik kwam gewicht bij, ging flink naar de diëtiste en verloor gewicht. Daarna kwam het gewicht er gewoon weer bij.  

  Hoe heb je de begeleiding ervaren? 

  Confronterend op een aangename manier. Leen werkt niet met strenge regeltjes of het woordje MOETEN. Ze stelt vragen en probeert te doorgronden waarom je op een bepaalde manier eet en hoe we daar verandering in kunnen brengen. Dat is soms confronterend, maar helpt je echt vooruit.  

  Wat is nu het resultaat?

  Ik sta niet meer op de weegschaal dus ik weet niet of ik ben afgevallen. Maar al mijn broeken zijn te groot geworden en ik zie er een pak strakker uit. Er is dus wel degelijk verandering te zien. Maar ik voel me vooral beter in mijn vel en focus nu op hoe ik me voel. Ik heb een balans gevonden en ook een nieuwe levensstijl. Eentje die gezond en lekker eten weet te combineren.

  Als je echt iets wil veranderen maar ook wil blijven genieten van het leven dan toont Leen je de weg. Niet twijfelen, gewoon doen.    An Rassaerts


  Ik kan een begeleiding bij Leen alleen maar aanraden. Op één of andere manier weet ze je te triggeren om te stoppen met diëten (hoe gek het ook klinkt) en gewoon voor een gezonde levensstijl te gaan. Op die manier voelt het goed en dit kan men blijven aanhouden. Beetje bij beetje heeft dit een BLIJVEND effect op je lichaam en geen JOJO effect!  

  Hoe was de situatie voor de start? 
  Leen heeft me tijdens haar facebook lives mee genomen in haar visie en ergens kon ik haar alleen maar gelijk geven. Ik moest stoppen met diëten en het mezelf moeilijk maken. Het maakt ons alleen maar ongelukkig. Heb mezelf dan ook voorgenomen dit in de praktijk om te zetten. Ik schreef me in voor een lessenreeks "Outdoor Workout Voor Vrouwen" en liet me 3 maanden begeleiden. 

  Wat wou je bereiken? 
  Ik wou me beter voelen en graag wat gewichtsverlies en dat is gelukt -> Ik dieet niet meer, maar ik leef! Ik eet verstandig maar geniet ook nog van de lekkere dingen. De extra beweging helpt zeker ook zonder dat je moet sporten tot je tong op de grond hangt.

  Hoe heb je de begeleiding ervaren?
  De begeleiding bij Leen is heel GEWOON en dat maakte het voor mij heel aangenaam. Geen stress voor consultaties. Leen doet je via verschillende opdrachten inzien waar het misschien verkeerd gaat en wat je anders kan doen. Soms ga je anders denken over dingen. Alles verloopt heel vlot tijdens een consultatie. De gesprekken zijn informatief gegeven met een nuchtere kijk en een vleugje humor.  

  Wat is het resultaat? 
  Ik ben gelukkiger, omdat ik me weer beter in mijn vel voel. Ik leef gezond & geniet en ik sta niet meer op dieet! EN ik heb ontdekt dat sporten/bewegen ook leuk kan zijn.

  Cindy de Wael


  Hoe was de situatie voor de start? 
  Ik was enorm gefrustreerd op de manier hoe ik met voeding omging, ik was ook altijd moe. Ik ging al naar een diëtiste, maar daar wordt je enkel gewogen en krijg je niet de tips dat je bij Leen krijgt. 

  Wat is nu het resultaat?
  Mijn bloedwaarden zijn allemaal normaal !!! Geen slechte cholesterol meer en dit zonder echt te diëten, maar door er anders mee om te gaan. Ik ben super gelukkig! 

  Hoe heeft mijn begeleiding jouw leven veranderd/verbeterd? 
  De manier waarop er vragen worden gesteld, ga je anders beginnen denken over voeding en beweging. Ik zeg geen neen meer waardoor ik het automatisch minder of niet meer eet ;o)  

  Lees hieronder wat Nadine De Sloover haar ervaring was! 

  In zo'n traject past niet iedereen...

  In zo'n intensief traject wil ik niet met iedereen werken. Alleen met degenen die het eng vinden en tóch doen. Voordat je instapt in dit traject wil ik zeker weten dat dit voor jou beste traject is dat ik je kan bieden. 

  Daarom nodig ik je uit

  Klik hieronder en boek jouw gratis sessie, dan trek ik een half uur van mijn tijd uit om samen met jou uit te zoeken of en hoe ik je het beste kan helpen. Daarna ben je volkomen vrij om met me te gaan werken, of niet.  

  Meest gestelde vragen 

  Ik geef alvast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen

  Hoeveel tijd ben ik gemiddeld bezig met dit traject?

  Je ontvangt iedere week een thuisopdracht. Bij de start vragen de opdrachten iets meer tijd van je, naar mate  het traject vordert zijn de opdrachten minder groot. De video's met extra uitleg duren gemiddeld een 10-tal minuten. 

  Ik kan echt niet goed koken, is dit een probleem?

  Nee, nee en nog eens nee! Ik ben zelf ook geen keukenprinses, maar hey... alles kan je leren! 😉

  Werk jij met shakes, proteïnedieet, ...

  Ik geloof niet in snelle oplossingen, wel in langzaam jouw huidige eet- en levensstijl aanpassen zodat ook jij erin slaagt om deze levensstijl vol te houden, en hier passen geen shakes, proteïnedieten in. Het enige wat je nodig hebt is normale, gezonde voeding.

  Hoe lang duurt een consultatie?

  1x per 14 dagen hebben wij een online consultatie van 1 uur, lekker makkelijk vanuit je zetel. Je hoeft je daarvoor alvast niet meer te verplaatsen.

  Wat als ik in deze 90 dagen op vakantie ben?

  Jouw traject duurt 90 dagen, indien je op vakantie bent, komen de thuisopdrachten in je mailbox terecht. Ook jouw consultaties kunnen perfect doorgaan. Het enige wat je nodig hebt, is een goede internetverbinding.
  Is dit niet het geval dan gaan je consultaties door voor of na je vakantie, je thuisopdrachten belanden wel op vaste tijdstippen in je mailbox. Je traject van 90 dagen duurt dan iets langer, zo heb je nog voldoende tijd om je huiswerkopdrachten te maken en je nieuwe levensstijl je nog beter eigen te maken.

  Ik woon ver van Ninove, kan ik ook bij jou op consultatie komen?

  Geen enkel probleem, de consultaties gaan online door. Ik gebruik hiervoor het programma whereby. Klik hier voor een video met uitleg. En trust me, als ik het kan ... dan kan jij het ook 😉


  In zo'n traject past niet iedereen...

  In zo'n intensief traject wil ik niet met iedereen werken. Alleen met degenen die het eng vinden en tóch doen. Voordat je instapt in dit traject wil ik zeker weten dat dit voor jou beste traject is dat ik je kan bieden.

  Daarom nodig ik je uit

  Klik hieronder en boek jouw gratis sessie, dan trek ik een half uur van mijn tijd uit om samen met jou uit te zoeken of en hoe ik je het beste kan helpen. Daarna ben je volkomen vrij om met me te gaan werken, of niet.