Groepstraject: Fit & Energiek in 90 dagen

Wil jij niet langer in slaap vallen achter je bureau?
Ben jij het kotsbeu dat je steeds opnieuw grijpt naar de koeken, snoep, chips, ... en wil je controle over je eetgedrag?
Wil je stoppen met diëten? 

Herken je dit?

 • je kan geen enkel dieet volhouden, je hebt geen karakter (of dat maak je jezelf toch steeds wijs) en je stopt keer op keer (na het bereiken van je doel of soms - regelmatig - al na enkele dagen)
 • je hebt regelmatig last van hoofdpijn, je bent moe en je voelt je futloos. Tijdens de dag heb je het gevoel dat je van het ene energiedipje in het andere energiedipje tuimelt.
 • op "goede" dagen neem je 's morgens een ontbijt, je middageten lukt ook aardig, maar regelmatig ervaar je in de namiddag een "dipje" en dan zou je alles wat op je pad komt, kunnen opeten. Op slechte dagen loopt het reeds fout bij het ontbijt. Je had je voorgenomen om slechts 1 boterham met choco te eten, maar je at er meerdere. Op die dagen zeg je "FOERT, het lukt toch niet!" nog voor je de deur uitgaat, en dan let je echt nergens nog op ... de dag is toch al naar de kloten;
 • je bent de 40 voorbij en je maakt je zorgen om je gezondheid, jouw laatste bezoek aan de dokter maakte het nu wel héél duidelijk: de situatie is dramatisch... je bloedwaarden zijn echt niet goed. Je hebt tekorten aan vitaminen, je cholesterol staat te hoog, je suikerwaarden waren ook niet al te best, ... . Het is niet 5 voor 12... maar eerder 5 na 12!
 • iedere dag opnieuw stel je jezelf de vraag waarom het je toch maar niet lukt om je goede voornemens vol te houden. Na een dag werken kom je uitgeput thuis, ben je moe en heb je zin om je even af te zetten. Maar de "show must go on" ... je klaagt niet, je doet gewoon verder. Tijdens het koken zit je al hier en daar iets in je mond te stoppen (een stukje kaas, nog een overschotje van gisteren, ... of je neemt je een tas koffie en daar hoort uiteraard een stukje chocolade bij. Dat heb je nu wel verdiend!). Na de rush van het avondeten start je onmiddellijk met de afwas, het afruimen van de tafel, ... ondertussen probeer je wat aandacht te geven aan je kinderen en/of je partner. Maar je hoofd is al elders... bij alle taakjes die je nog moet afwerken. 

 • Na zo'n dag plof je 's avonds opgelucht in de zetel... effe tijd voor jezelf. Je zet de tv aan (voor andere zaken heb je nu geen energie meer) en komt even tot rust. En dan begin je te denken... mmmm, wat voor lekkers ligt er nog in de kast? Ik heb nu wel iets lekker verdiend. En hopla... voor je het weet heb je 6 melo cakes gegeten. Je voelt je schuldig en je wordt kwaad op jezelf. Foert... het is nu toch al te laat, dus je besluit om de volgende rij ook maar op te eten. 

 • Je gaat met een negatief gevoel slapen... waarom lukt het jou toch niet om van die dingen af te blijven? Iedereen rondom jou kan het wel, ... je geeft jezelf de schuld, je vindt jezelf een dikke koe omdat het je keer op keer niet lukt, je hebt terug gefaald, ... 

 • Je merkt dat jouw kleren langzaam maar zeker wat meer gaan spannen, als je in de spiegel kijkt dan denk je.. hoe heb ik het nu toch in godsnaam zo ver laten komen? 

Kortom, als deze situatie nog langer duurt:

 • dan zakt jouw energiepeil enkel nog meer...
 • dan wordt het iedere ochtend moeilijker en moeilijker om op te staan...
 • dan raak je enkel nog meer gefrustreerd
 • je begint dit langzaam maar zeker uit te werken op je kinderen en/of je partner
 • je bent niet langer de persoon die je zou willen zijn 
 • dan hangt je kast vol met nog een grotere kledingmaat
 • om nog niet te spreken over je bloedwaarden... 

ENKEL VERDER LEZEN ALS JE ECHT SERIEUS 12 WEKEN AAN JE EET- EN LEVENSSTIJL WIL WERKEN

Wacht niet langer! In 90 dagen bouw je het fundament voor een fit, energiek en gezond lichaam!


Ik doe geen loze beloftes, dit systeem werkt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn bloedwaarden en mijn gewicht al jaren stabiel kan houden. Ik ben niet langer gefrustreerd, "foert, ik begin maandag wel" staat niet meer in mijn woordenboek!

Na mij hebben ook mijn klanten het met succes geïmplementeerd.
Dus het werkt. Als jij maar werkt.

Hoe zou het voor je zijn als je?


 • het diëten voorgoed vaarwel kon zeggen en je stap voor stap een gezonde eet- en levensstijl zou opbouwen dat je wel kan volhouden

 • geen hoofdpijn meer hebt, je niet steeds super moe bent maar dat je barst van de energie

 • geen (vr)eetbuiten meer hebt, je hebt controle over je eetgedrag. Wanneer je jezelf toe staat om eens te "zondigen", doe je dit bewust, gecontroleerd, zonder schuldgevoel en kan je hierdoor ook volop genieten

 • om je geen zorgen meer te maken over je gezondheid? Je hebt maar één lichaam en voortaan zal je er ook zorg voor dragen: je beweegt regelmatig, je eet gezond en je bloedwaarden zijn top!

 • iedere ochtend trots en blij bent als je in de spiegel kijkt: je durft zelfs naar je buik te kijken, en je constateert elke dag weer met opluchting dat je borsten nu weer een stuk verder vooruit steken dan je buik, zoals het hoort. Je voortaan kan shoppen in je eigen kledingkast (lekker goedkoop! ;-)), dat je lievelingsbroek je terug als gegoten zit en je voortaan met plezier ook terug gaat winkelen.

Ik nodig je uit voor mijn allernieuwste groepstraject! Je wordt het gemiddelde van de 5 mensen met wie je je omringt. Daarom geloof ik enorm in de kracht van werken in groepen. 

Wat is het resultaat na 90 dagen?


 • je hebt niet langer het gevoel "op regime" te zijn, nee je hebt een manier van eten- en bewegen gevonden die bij jou past, zodat je het gevoel hebt... "dit kan ik volhouden tot ik 100 ben!"
 • je bent hoofdpijnvrij en barst van de energie, zodat je nu zonder problemen uren kan ravotten met je kinderen
 • af en toe zondigen bezorgt je niet langer een schuldgevoel EN je hebt nu ook het vertrouwen dat dit allemaal ok is, zodat je met veel plezier terug afspreekt met vrienden.
 • je bloedwaarden zijn top, zodat je voortaan vol vertrouwen naar je dokter kan gaan voor je jaarlijkse bloedcontrole
 • je past terug in je favoriete jeans van voor de zwangerschappen, zodat je wanneer je in de spiegel kijkt terug blij bent met wat je ziet
 • je gaat met veel plezier terug winkelen, je kledij zit je als gegoten, zodat wanneer je nu uit eten gaat het niet langer nodig is om stiekem een broeksknoop open te zetten omdat je kledij te hard knelt

12 weken met alles "erop en eraan" om in actie te komen en te blijven.

Goed plan of niet?

Praktisch

 • We starten op maandag 8 februari aanstaande en gaan dan 12 weken samen aan de slag tot en met 30 april. Ik wil namelijk dat je écht een gedragsverandering in gaat zetten. Dat je van een gezonde eet- en levensstijl een gewoonte gaat maken doordat je van je acties een discipline maakt. 
 • We gaan 12 weken samen aan de slag en in die 12 weken leer je alles wat je volgens mij moet weten om te starten met een gezondere eet- en levensstijl en dit ook vol te houden. 

 • Ik geef jou de kennis en vervolgens wil ik uiteraard ook dat je in actie komt! 

Wanneer moet je op de knop drukken en meedoen? 


 • Als je jezelf voldoende goed kent en je voelt dat je op dit moment kennis mist over een gezonde eet- en levensstijl. Dat je nog onvoldoende in actie komt. Dat er best dagen zijn dat het prima gaat, maar dat je die actiestand soms net zo makkelijk weer een aantal dagen en soms weken kwijt bent.  
 • Als je écht de knop om wilt zetten. Dat je de huidige situatie echt kotsbeu bent, en dat je echt wil veranderen. Dat je voelt dat je het alleen niet kan. 
 • Als je weet dat gezonder eten en meer bewegen de sleutel is tot een fitter en energieker leven, dat je dus snapt dat jij aan de slag moet. Dat je geen "snelle oplossing" wil. 
 • Voel je ook maar ergens: 'dit is precies waar ik naar op zoek ben geweest, deze actiesteun is precies wat ik nodig heb', druk dan vandaag nog op de knop. 
 • Als je wel heel graag wil veranderen, dat je in actie wilt komen, ... maar dat in je eentje nog wel een 'dingetje' is. Dat als we samen vol in actiemodus blijven, jij ook meer durft en uiteindelijk van die acties een gewoonte hebt gemaakt in de aankomende 12 weken. Ik geloof dat verandering begint bij een kleine stap. De enige manier om iets te veranderen, is door het gewoon te gaan doen. Op één voorwaarde natuurlijk, dat je het juiste doet en daarmee ga ik je helpen!
 • Last but not least: als je jouw verantwoordelijkheid durft te nemen voor jouw leven! Jij zal in actie moeten komen. Dit programma werkt, maar enkel als jij ook werkt!

Jouw investering

Ik weet wat ik waard ben. Wat mijn kennis waard is. En voor de prijs hoef je het ook dit keer niet te laten. Het is de eerste keer dat ik dit ga doen, de eerste inschrijvingen zijn een feit. En het groepsprogramma gaat dus al zeker door 🥳 🥳 .

Als je inschrijft voor vrijdag 5/2 om 23:59 is jouw investering is 597€ i.p.v. 697€!! 

Wacht dus niet te lang! 

Gebruik de kortingscode: EARLY BIRD 

Het aantal plaatsen is beperkt, daarom vraag ik je vriendelijk om onmiddellijk jouw betaling in orde te brengen. Ik wil de groep bewust klein houden! 

P.S. Betaal je liever in termijnen? Dat kan ook! Dan betaal je 3x 219€!
(stuur hiervoor even een mailtje naar info@uyttenhoveleen.be)VOOR DE DURVERS 👇

Wat houdt het traject juist in? 

 • 6 online coachingssessies van 1u, waarin ik jullie coach, support en waarin ik heel praktisch en doelgericht met jullie aan de slag gaan. Ik ben bij je, gedurende het hele traject, we werken stap voor stap naar een gezondere eet- en levensstijl toe.
 • algemeen voedingsschema, een leidraad waarmee je aan de slag kan en waar ik jou regelmatig uitnodig om buiten de lijntjes te kleuren 😜
 • brochure "gezond vermageren stap voor stap": wat is nu echt gezonde voeding? Zeer waardevolle kennis, een berg praktische tips en vele oefeningen om de opgedane kennis om te zetten in de praktijk!
 • 12 huiswerkopdrachten + videomateriaal met extra uitleg: deze huiswerkopdrachten zorgen ervoor dat je bewuster gaat eten, je eet- en beweeggedrag onder de loep gaat nemen zodat je deze ook effectief kan en zal veranderen!
 • de support van de groep en mezelf, je staat er niet langer alleen voor.
  Wij zijn je stok achter de deur! 


VOOR DE DURVERS 👇

In zo'n traject past niet iedereen...

In zo'n intensief traject wil ik niet met iedereen werken. Alleen met degenen die het eng vinden en tóch doen. Voordat je instapt in dit traject wil ik zeker weten dat dit voor jou beste traject is dat ik je kan bieden.

Daarom nodig ik je uit

Klik hieronder en vul wat basisgegevens in, dan trek ik een half uur van mijn tijd uit om samen met jou uit te zoeken of en hoe ik je het beste kan helpen. Daarna ben je volkomen vrij om met me te gaan werken, of niet. 

Deze mensen gingen je voor

en volgden een traject bij Leen: 

Shana Horrie

Hoe was de situatie voor de start?

Ik dacht dat ik gezond at, had ook al regelmatig verschillende diëten geprobeerd, maar ik bleef overgewicht hebben en heel wisselende energielevels.

Wat is het resultaat?
Ik voel mij nu stukken beter, ben van mijn suikerverslaving verlost. Mijn energiepeil blijft stabiel over de hele dag (geen grote pieken en dalen meer). Ik weet waar ik moet op letten bij het inkopen doen en kan bewust zondigen op de regels, maar met mate. Ik voel mij fantastisch en ik ben ondertussen ook 5kg kwijt 😁 (Ja I know, je vindt de weegschaal niet leuk 😉), maar ik ben vooral ook een kledingmaat kwijt.

Hoe heb je de begeleiding ervaren?
Voor mij was het super duidelijk. Het was stap voor stap, geen grote alles veranderen in een keer, wat zeer aangenaam was en makkelijk vol te houden. 


Bianca Vandenberghe


Voor de start van de begeleiding had ik niet zo'n gezonde levensstijl, maar dat had ik zelf niet zo door. Ik voelde me steeds minder en minder goed in mijn vel, ik voelde me ook futloos en had geen energie meer over na een werkdag om nog 1 voet te bewegen of iets te doen thuis, ik had veel hoofdpijn en voelde me continu moe alsof ik leeggezogen werd, ik heb vroeger wel paar diëten geprobeerd ( weight watchers, herbalife, zelf een diëtiste,...). Ik wou professionele hulp en wou wel geen diëtiste die met een standaard schema van wat je wel of niet meer mag eten af kwam. Bij Leen voelde ik al een klik via Facebook, nog voor ik ze in het echt gezien had. Dus ik waagde de stap om haar te contacteren en tot vandaag heb ik mij dat nog geen seconde beklaagd.  

Wat is het resultaat?
Ik heb nog weinig hoofpijn omdat ik op regelmatige tijdstippen eet. Ik doe veel meer in het huishouden na een werkdag of doe nog iets leuk met de kinderen. Ik moet in de dag niet meer gaan rusten omdat ik niet meer moe ben, ik heb veel meer energie en voel me beter en beter in mijn vel en als pluspunt heb ik al enkele kilo's verloren.

Hoe heeft mijn begeleiding jouw leven veranderd/verbeterd?
Absoluut heeft Leen haar begeleiding me veranderd en ook verbeterd op alle vlakken, zowel psychisch als fysisch. Lichamelijk is mijn lichaam strakker en fitter geworden, de lichamelijke klachten die ik ondervond zijn volledig verdwenen: amper nog hoofpijn, veel meer energie, veel minder moe. Op psychisch vlak heeft het me ook verandert: ik had zo een laag zelfbeeld van mezelf en cijferde mezelf altijd weg voor anderen, Door de begeleiding heb ik voornamelijk mezelf terug leren waarderen en sta ik terug positief in het leven. Door de begeleiding leer je jezelf nog beter kennen en kom je jezelf soms eens tegen en soms heb je net dat duwtje in de rug nodig van iemand om te zien dat je er best mag zijn. En Leen helpt je ook daarin die zoektocht om jezelf terug graag te zien.


Lees hieronder wat Nadine De Sloover haar ervaring was!  

Voor de start
Voor de start
Na het traject
Na het traject

In zo'n traject past niet iedereen...

In zo'n intensief traject wil ik niet met iedereen werken. Alleen met degenen die het eng vinden en tóch doen. Voordat je instapt in dit traject wil ik zeker weten dat dit voor jou beste traject is dat ik je kan bieden.

Daarom nodig ik je uit

Klik hieronder en vul wat basisgegevens in, dan trek ik een half uur van mijn tijd uit om samen met jou uit te zoeken of en hoe ik je het beste kan helpen. Daarna ben je volkomen vrij om met me te gaan werken, of niet. 

Meest gestelde vragen

Ik geef alvast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen

Hoeveel persoonlijke begeleiding krijg ik?
Dit is echt een groepsprogramma, geen individueel traject en ik doe dus niet aan individuele coaching in dit traject. Als je echt op zoek bent naar een programma met individuele coaching dan is dit programma niet voor jou. Dan is de 1-op-1- coaching meer iets voor jou. Klik hier voor meer informatie. 

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld bezig met dit traject?

Je ontvangt iedere week een thuisopdracht. Bij de start vragen de opdrachten iets meer tijd van je, naar mate het traject vordert zijn de opdrachten minder groot. De video's met extra uitleg duren gemiddeld een 10-tal minuten.

Ik kan echt niet goed koken, is dit een probleem?
Nee, nee en nog eens nee! Ik ben zelf ook geen keukenprinses, maar hey... alles kan je leren! 😉

Werk jij met shakes, proteïnedieet, ...
Ik geloof niet in snelle oplossingen, wel in langzaam jouw huidige eet- en levensstijl aanpassen zodat ook jij erin slaagt om deze levensstijl vol te houden, en hier passen geen shakes, proteïnedieten in. Het enige wat je nodig hebt is normale, gezonde voeding.

Hoe lang duurt een consultatie?
1x per 14 dagen hebben wij een online consultatie van 1 uur, lekker makkelijk vanuit je zetel. Je hoeft je daarvoor alvast niet meer te verplaatsen.

Wat als ik in deze 90 dagen op vakantie ben?
Jouw traject duurt 90 dagen, indien je op vakantie bent, komen de thuisopdrachten in je mailbox terecht. Ook jouw consultaties kunnen perfect doorgaan. Het enige wat je nodig hebt, is een goede internetverbinding.

Kan je niet live aanwezig zijn, dan krijg je toegang tot een opname. Het spreekt voor zich dat live aanwezig zijn tijdens de coaching het meest waardevolle is. 

Ik woon ver van Ninove, kan ik ook bij jou op consultatie komen?
Geen enkel probleem, de consultaties gaan online door. Ik gebruik hiervoor het programma whereby. Klik hier voor een video met uitleg. En trust me, als ik het kan ... dan kan jij het ook 😉

VERGEET JE KORTINGSCODE "EARLY BIRD" NIET en ONTVANG 100€ 

Laatste blogberichten

𝗩𝗶𝗻𝗱 𝗷𝗶𝗷 𝗻𝗼𝗼𝗶𝘁 𝗱𝗲 𝘁𝗶𝗷𝗱 𝗼𝗺 𝗱𝗲 𝗱𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘁𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲 𝗷𝗲 𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗹𝗲𝘂𝗸 𝘃𝗶𝗻𝗱𝘁?

Lees dan snel verder. 👇

Maak kennis met "de wet van Parkinson".

De Wet van Parkinson luidt als volgt: werk breidt zich uit tot de tijd die beschikbaar is gesteld om een taak af te ronden. Simpel...

Ik stop ermee.

11-11-2021

𝗜𝗸 𝘀𝘁𝗼𝗽 𝗲𝗿𝗺𝗲𝗲.

Het is vandaag 11/11.

Wapenstilstand, maar ook nationale vrouwendag in België.