Outdoor Workout Voor Vrouwen

GRATIS PROEFSESSIE

GRATIS PROEFSESSIE

  • Wil je graag buiten sporten
  • Wil je graag sporten in alle privacy?
  • Wil je terug wat meer me-time
  • Wil je sporten in een kleine groep, met enkel vrouwen?
  • Wil je strakkere armen en benen?
  • Wil je terug in je favoriete kleedje passen?

Is het antwoord op één (of meerdere) van bovenstaande vragen JA? 

Dan is het NU jouw kans! 

Schrijf je snel in voor een gratis proefsessie van de "Outdoor Workout Voor Vrouwen" en breng gerust nog een vriendin mee! 

De plaatsen zijn beperkt!  

Waar? Nieuwe locatie: trainen in alle privacy in Meerbeke (adres volgt!)

Wanneer? Week van 16/12 - 20/12/2019, kies één geschikt moment voor jou!

Dinsdag 19u - 20u En 20u15-21u15
Woensdag 9u - 10u
Donderdag 19u - 20u EN 20u - 20u15
Vrijdag 13u - 14u

Niveau? Beginners
Prijs? GRATIS 

We trainen in een kleine groep, op deze manier kan iedereen op haar niveau deelnemen aan de sessies en is individuele begeleiding toch nog mogelijk. 

We werken samen aan onze algemene fitheid: stabilisatie, conditie, kracht, lenigheid, ... .

Combineer de voordelen van een personal trainer met de ambiance van het trainen in groep :-). 

Wil je erbij zijn of heb je graag nog wat extra informatie? Kijk alvast naar de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@uyttenhoveleen.be.

P.S.: Nog aan het twijfelen? Lees dan zeker de recensies van vorige deelneemsters!
P.S. 2: Door in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden van toepassing op de Outdoor Workout Voor Vrouwen. 

Wat vinden andere vrouwen van de outdoor workout voor vrouwen?

Veerle De Feyter


Leen is een down to earth, super enthousiaste en fijne lesgeefster. Tijdens de work outs wordt aan een goed tempo gesport met veel variatie en up tempo muziek. Er wordt ook wat afgelachen en gezucht (ja, dat màg!) als er vergeten spieren getraind worden. Leen corrigeert waar nodig, echter steeds aanmoedigend zonder je het gevoel te geven niet goed bezig te zijn. Oefeningen worden individueel aangepast waar nodig. We hebben ook bijna altijd geluk gehad met het weer.  

Kirsten Timmermans 

Sporten in open lucht, fijne en soms heel grappige oefeningen onder leiding van een top coach. Goede sfeer? Jazeker! Afzien? Daar zorgt Leen voor! Geeft het energie? Oh Yes... de dag erop althans ;-) Resultaat geboekt? Fitter en strakker. Ik kijk al uit naar de nieuwe lessenreeks!

Sandra De Coster

Leen daagt je uit , vaak in spelvorm om je grenzen te verleggen . Aanrader voor iedereen die aan zijn conditie wil werken en een jumpstart nodig heeft. 

Nele Anthoons


Fijn uurtje sporten in fijne 'companie', in een leuke omgeving! 

Vera De Troyer


Leen weet je op een heel spontane manier te overtuigen om je beste beentje voor te zetten, jezelf helemaal te geven, terwijl ze meteen ook een groot respect heeft voor eenieders mogelijkheden en beperkingen. Het samen buiten sporten met andere vrouwen, maakte dat er naast het sporten, ook vaak gelachen werd... en samen nieuwe oefeningen werden ontwikkeld (een Tonia'ke) doen...  

Petra Van Damme


Op zoek naar een ideale manier om te bewegen .... aarzel niet en ga er gewoon voor! 

Sarah Van Der Smissen


Zalige uitlaatklep in een drukke werkweek, de "sleur" van het huishouden en de kroost. Eventjes aan niets anders denken dan aan uw eigen lijf. Het bewegen in de gezonde buitenlucht en de gezellige groepssfeer doen wonderen, ik zou mijn wekelijkse uurtje niet meer willen missen!  

Maggy Favyts


Ook al had ik mijn twijfels toen ik mij inschreef voor een "workout" -ik werk toch al een hele week :-) - was ik al na de eerste sessie reuze enthousiast. Lukt een bepaalde oefening niet dan stuurt Leen je bij zodat je toch het effect voelt zonder dat je het gevoel hebt dat je het niet aankan. Ik ben na elke sessie met een goed gevoel naar huis gegaan en was steeds blij dat ik de moed had gehad -niet evident op mijn leeftijd na heel drukke werkdagen- om toch mijn sportieve outfit aan te trekken en te gaan sporten. Ik heb dan ook geen minuut getwijfeld om mij opnieuw in te schrijven voor de sessie die start in september, ik kijk er nu al naar uit. Ondertussen doe ik thuis wel een paar van de aangeleerde oefeningen om "in vorm" te blijven!

Linda Quintijn... oké, ik beken... ons mama ;-)


Sporten buiten vind ik super tof, het beperkt aantal deelnemers. De gegeven uitleg bij de oefeningen. Je kan vlot aansluiten na afwezigheid. Oefeningen worden aangepast indien er kwetsuren zijn. Leen is zelf enthousiast, vrolijk, af en toe een grap. Na het deelnemen voel ik mij steeds beter, fitter, klachten aan rug of spierpijnen zijn ineens weg. Echt een aanrader voor iedereen, jong en oud, er staat geen leeftijd op. 

Lisette Striekwold


OWVV is mijn wekelijkse moment voor mezelf. Terwijl ik "s avonds na een lange werkdag meestal geen fut meer heb voor sport, merk ik dat de ochtendsessies wel werken. Op woensdag, mijn vrije dag, breng ik eerst de kinderen naar school en daarna rijd ik door naar OWVV. Na een uurtje zweten, afzien maar ook fun , ben ik opgeladen en voel ik mij echt fit. Een ideaal begin van mijn vrije dag! 

Sabrina Vanheulenberghe


Meedoen met OWVV was een hele goede beslissing. Ik heb er niet alleen mijn zin om terug te sporten teruggevonden maar ik heb er ook een toffe groep vrouwen door leren kennen. Iedere week werd de intensiteit van de sessie opgedreven waardoor ik week na week merkte dat mijn conditie en kracht vooruit gingen. Ik raad de OWVV aan voor iedereen zowel ervaren sporters als echte beginnelingen. 

Celien De Pauw


OWVV is een leuke manier van sporten. Samen met andere vrouwen de uitdaging aangaan om uit de sleur van het dagelijkse leven te stappen en toch even de tijd te nemen voor onszelf. OWVV is zodanig opgebouwd dat iedere vrouw met of zonder conditie kan deelnemen. Heb je even een baaldagje dan is dit ok. Heb je nood aan een babbel of gebruik je net de sport om af te reageren, het kan allemaal. Naast fysiek gezonder worden draagt de groep ook bij mentaal gezonder worden. Win - win situatie dus!

Kelly De Brabanter


Ik vind het zalig om een uurtje buiten te sporten na een dag binnen te zitten. Leen haar enthousiasme werkt aanstekelijk en de oefeningen zijn op ieders maat gemaakt. Er is steeds een leuke sfeer en van onderlinge competitie is geen sprake. Na een uurtje OWVV voel ik me steeds ontspannen! 

Hilke Verleysen


OW vond ik super leuk omdat we onder vrouwen in de natuur stonden te sporten.. het was gewoon top! Geen muffe fitness zaal maar kijkende naar de vliegers het beste van jezelf proberen geven tijdens de gevarieerde kracht oefeningen! Samen in groep afzien en toch nog wat grapjes kunnen maken gaf me na dat uurtje veel energie!  

Caroline Talloen


Voor mij is dit een ideale aanvulling op het lopen. Je leert je lichaam beter kennen wat enkel maar voordelen meebrengt. Het is steeds een aangenaam kader, buiten sporten, enkel met vrouwen en een steeds goedgezinde en motiverende Leen. Ik zou dit wel graag meer dan 1 keer per week doen, doch praktisch is dit niet steeds haalbaar. Het werken met losse lessen zou voor mij dan ook een oplossing zijn.